in

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. APRIL 2020: PARTNER ĆE DANAS PREMA VAMA BITI POPRILIČNO HLADAN

Vaga

Posao: Na poslu se sve odvija onako kako treba. Završavate sve obaveze na vreme. Imate dobre odnose sa kolegama i vi imate najveći udeo u tome. Prijatna radna atmosfera će vam danas prijati. Oni koji su bez posla, mogu dobiti dosta informacija o poslu koji ih zanima.
Ljubav: Danas ste raspoloženi za izlazak sa svojim partnerom. Smatrate da vas je možda malo zapostavljao u poslednje vreme zbog svojih obaveza. Danas to može ispraviti. Usamljeni mogu provesti jako prijatno veče sa osobom koja živi u njihovom komšiluku.
Zdravlje: Osećate se raspoloženo. Prija vam društvo svojih bliskih ljudi . Oni koji imaju hroničnih problema sa cirkulacijom, moguće je da se simptomi mogu pojaviti.

Škorpija

Posao: Na poslu danas postoji tenzija. Vi se trudite da eskivirate određene obaveze, ali vam to ne ide od ruke. Imate podršku kolega, ali nemojte prigovarati nadređenom oko pravilnosti poslovanja. Oni koji su bez posla, danas neće imati želju da potraže posao.
Ljubav: Ljubav vam danas cveta. Naklonjeni ste svom partneru. Imate želju da što više vremena provodite sa njim. Njemu će to biti izuzetno draga. Ukoliko ste usamljeni, danas možete započeti vezu sa osobom sa kojom ste se dopisivali neko vreme.
Zdravlje: Osećate se sjajno. Raspoloženi ste i u tom duhu ćete provoditi dan.

Strelac

Posao: Danas krećete malo agresivnije sa radom. Kao da se budite i imate želju da nadmašite svoje prethodne rezultate koje ste ostvarili na poslu. Oni koji su bez posla, smatraće da mogu sačekati da dobiju bolju ponudu.
Ljubav: Partner vas danas provocira u svakom smislu. Vama to prija jer može probuditi u vama strast koja je malo bila uspavana u proteklom danu. I oni koji su usamljeni mogu očekivati provokacije od strane osobe koja im se udvara.
Zdravlje: Odlično ćete se osećati. Veseli i raspoloženi ćete privlačiti pažnju drugih osoba. Uživajte u vremenu koje provodite sa prijateljima.

ZODIJAK DUHOVNIH MOĆI: U KOJIM ZNAKOVIMA SE RAĐAJU NAJVEĆI EMPATI, A U KOJIMA NAJINTUITIVNIJI LJUDI?

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. APRIL 2020: DANAS NE POTENCIRAJTE TEME KOJE SE ODNOSE NA VAŠU ZAJEDNIČKU PROŠLOST