in

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. APRIL 2020: PARTNER ĆE DANAS PREMA VAMA BITI POPRILIČNO HLADAN

Jarac

Posao: Danas konačno možete odahnuti kada je donošenje nekih bitnih odluka u pitanju, bilo da ste zaposleni ili ne. Ukoliko ste morali neke važne odluke da donesete, bili ste pod jakim pritiskom. Danas je situacija dosta bolja i možete se odmoriti od intenzivnog psihičkog napora.
Ljubav: Poslovni pritisak je uticao na to da se osećate odsutno i da zapostavljate partnera. Niste imali želju da mu se posvetite. Danas će se to promeniti. Imaćete želju da se komunikacija među vama produbi. Ukoliko ste usamljeni, prijaće vam razgovori sa osobama koje vam se dopadaju.
Zdravlje: Osećaćete se kako dan bude odmicao sve bolje i bolje. Moguće su blage glavobolje nastale usled stresa. Što više odmarajte, radite stvari koje vas opuštaju.

Vodolija

Posao: Imate osećaj da ste u nečemu pogrešili kada je posao u pitanju. To može biti neka greška u administraciji i li pregovorima, ali he moguće da sada nemate ideju kako taj propust da ispravite. Oni koji su bez posla, imaće utisak da su propustili neku poslovnu šansu.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi, ljubavna situacija se popravlja. Imaćete želju za sve više i više razgovarate sa partnerom i pokušate da u vašem odnosu nešto popravite. Ukoliko ste usamljeni, imaćete želju da se, od ponuđenih osoba, odlučite za jednu.
Zdravlje: Dobro se osećate. Moguće je da ste malo napeti, ali to možete rešiti pojačanim fizičkim aktivnostima ili šetnjom.

Ribe

Posao: Ukoliko ste imali nerazumevanja sa kolegama ili nadređenim tokom ovog dana biste mogli da ispravite to. Možete reći saradnicima da niste to mislili što ste tada rekli, već se ispraviti i reci ono što stvarno mislite. Ukoliko ste nezaposleni, sačekajte još koji dan sa potragom istog.
Ljubav: Možete biti malo odsutni kada je komunikacija sa partnerom u pitanju. Može se desiti da vam partner govori o nečemu ili sam započinje konverzaciju, a vi ga ne slušate. Ukoliko ste usamljeni, nećete imati želju za komunikacijom sa suprotnim polom.
Zdravlje: Osetićete se umorno i neraspoloženo. Moguće su i promene raspoloženja. Trudite se da što više odmarate i provodite vreme sa osobama koje vas razumeju i umeju da vas saslušaju.

ZODIJAK DUHOVNIH MOĆI: U KOJIM ZNAKOVIMA SE RAĐAJU NAJVEĆI EMPATI, A U KOJIMA NAJINTUITIVNIJI LJUDI?

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. APRIL 2020: DANAS NE POTENCIRAJTE TEME KOJE SE ODNOSE NA VAŠU ZAJEDNIČKU PROŠLOST