in

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. DECEMBAR 2020: BUDITE NESEBIČNI U ISKAZIVANJU LJUBAVI JER ĆE VAM BITI MNOGOSTRUKO UZVRAĆENO

♎ Vaga

POSAO
Delujete nezainteresovano za određene teme koje zahtevaju dodatni poslovni rizik. Ipak, hladan ton i stil odbijanja nailaze na loš odjek u poslovnim krugovima.
LJUBAV
Osećate emotivnu tenziju u nečijem prisustvu. Stalo vam je da odgonetnete partnerovu iznenadnu ćudljivost u ponašanju.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

♏ Škorpija

POSAO
Postoje različiti nesporazumi u poslovnim pregovorima i to vam daje za pravo da insistirate na svojim ciljevima i dokazivanju istine. Preuzmete odgovornost za svoje postupke.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom delujete napeto jer mnoge stvari iznenada izmiču vašoj volji.
ZDRAVLJE
Više spavajte.

♐ Strelac

POSAO
Očekujete pozitivan odgovor ili priznanje za svoj rad. Ali, do vas dopiru neodređeni komentari i nečije negodovanje. Nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira.
LJUBAV
Voljena osoba očekuje da dosledno ispunite svoja obećanja. Teško vam je da uskladite sve zajedničke potrebe i interesovanja, ali ne odustajete.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

♑ Jarac

POSAO
Ukoliko vas iritira nečije neprofesionalno ponašanje, potrudite se da kontrolišite svoje negativne impulse i izbegavajte potencijalno rivalstvo.
LJUBAV
Iskrenost pred voljenom osobom utiče na bolje razumevanje. Potrebna vam je emotivna bliskost kako biste prevazišli zajedničke sumnje.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na ishranu.

♒ Vodolija

POSAO
Nema razloga da očekujete nove ustupke od osobe koja ne podržava vaše poslovne stavove i ciljeve. Gubite dragoceno vreme i nepotrebno insistirate na istini.
LJUBAV
Potrebna vam je emotivna diskrecija. Budite pažljiviji i izbegavajte avanturističke ideje. Sve ima svoju cenu ili neku uzročno-posledičnu vezu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

♓ Ribe

POSAO
Neko vam jasno daje do znanja da se nalazite u dobroj poziciji i da podržava vaše stavove. Potrebno je da procenite najbolji trenutak za akciju i da nadmudrite svoje rivale.
LJUBAV
Važno je da vaše ideje ili emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Partneru je stalo da vas ohrabri i odobrovolji.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.

AKO RADIŠ OVIH 5 STVARI MUŠKARCI ĆE UVEK BEŽATI OD TEBE

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. DECEMBAR 2020: DO NAS ĆE STIZATI MNOGO LAŽNIH SIGNALA, STOGA BUDITE MAKSIMALNO OPREZNI