in

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. FEBRUAR 2020: PARTNER VAS DANAS PROVOCIRA U SVAKOM SMISLU A VAMA TO PRIJA

Draga moja, dobro jutro ti želi tvoja CiciMici. Kao što znaš, svako jutro ja ti donosim najbolji dnevni horoskop. Vikendom ujutro oko 8h a radnim danima već oko 7h možeš ga pročitati na mojoj Facebook stranici.

Budi sigurna da me pratiš redovno i nikada nemoj propustiti najbolji horoskop.

Ugodan dan ti želi CiciMici 😊

Ovan

Posao: Danas krećete malo agresivnije sa radom. Kao da se budite i imate želju da nadmašite svoje prethodne rezultate koje ste ostvarili na poslu. Oni koji su bez posla, smatraće da mogu sačekati da dobiju bolju ponudu.

Ljubav: Partner vas danas provocira u svakom smislu. Vama to prija jer može probuditi u vama strast koja je malo bila uspavana u proteklom danu. I oni koji su usamljeni mogu očekivati provokacije od strane osobe koja im se udvara.

Zdravlje: Odlično ćete se osećati. Veseli i raspoloženi ćete privlačiti pažnju drugih osoba. Uživajte u vremenu koje provodite sa prijateljima.

Bik

Posao: Danas konačno možete odahnuti kada je donošenje nekih bitnih odluka u pitanju, bilo da ste zaposleni ili ne. Ukoliko ste morali neke važne odluke da donesete, bili ste pod jakim pritiskom. Danas je situacija dosta bolja i možete se odmoriti od intenzivnog psihičkog napora.

Ljubav: Poslovni pritisak je uticao na to da se osećate odsutno i da zapostavljate partnera. Niste imali želju da mu se posvetite. Danas će se to promeniti. Imaćete želju da se komunikacija među vama produbi. Ukoliko ste usamljeni, prijaće vam razgovori sa osobama koje vam se dopadaju.

Zdravlje: Osećaćete se kako dan bude odmicao sve bolje i bolje. Moguće su blage glavobolje nastale usled stresa. Što više odmarajte, radite stvari koje vas opuštaju.

Blizanci

Posao: Imate osećaj da ste u nečemu pogrešili kada je posao u pitanju. To može biti neka greška u administraciji i li pregovorima, ali he moguće da sada nemate ideju kako taj propust da ispravite. Oni koji su bez posla, imaće utisak da su propustili neku poslovnu šansu.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi, ljubavna situacija se popravlja. Imaćete želju za sve više i više razgovarate sa partnerom i pokušate da u vašem odnosu nešto popravite. Ukoliko ste usamljeni, imaćete želju da se, od ponuđenih osoba, odlučite za jednu.

Zdravlje: Dobro se osećate. Moguće je da ste malo napeti, ali to možete rešiti pojačanim fizičkim aktivnostima ili šetnjom.

Rak

Posao: Ukoliko ste imali nerazumevanja sa kolegama ili nadređenim tokom ovog dana biste mogli da ispravite to. Možete reći saradnicima da niste to mislili što ste tada rekli, već se ispraviti i reci ono što stvarno mislite. Ukoliko ste nezaposleni, sačekajte još koji dan sa potragom istog.

Ljubav: Možete biti malo odsutni kada je komunikacija sa partnerom u pitanju. Može se desiti da vam partner govori o nečemu ili sam započinje konverzaciju, a vi ga ne slušate. Ukoliko ste usamljeni, nećete imati želju za komunikacijom sa suprotnim polom.

Zdravlje: Osetićete se umorno i neraspoloženo. Moguće su i promene raspoloženja. Trudite se da što više odmarate i provodite vreme sa osobama koje vas razumeju i umeju da vas saslušaju.

Lav

Posao: Imate osećaj da se posledice nesporazuma koji su nastali pre par dana osećaju i danas. Dajete sve od sebe da otklonite bilo kakve nesuglasice i nepravilnosti u svom radu. Ukoliko ste bez posla, potencijalni posao možete izgubiti zbog nesporazuma koji se može desiti u komunikaciji.

Ljubav: Na ljubavnom planu situacija je promenljiva. Ukoliko ste u vezi, pokušavate da promenite nešto u odnosu koji je zapao u monotoniju. Ukoliko ste slobodni, možete se danas setiti bivšeg partnera sa kojim ste proveli duže vreme u vezi.

Zdravlje: Dobro se osećate, povremeno se osećate umorno i iscrpljeno. Što više odmarajte.

Devica

Posao: Danas možete imati utisak da vam saradnici i nisu toliko pomogli da završite određeni posao, a možete čuti da u kancelariji govore da se taj posao ne bi mogao završiti bez njih. Suzdržite se nesporazuma i loših reči. Nezaposleni mogu naići na nerazumevanje potencijalnog poslodavca.

Ljubav: Partner će danas prema vama biti poprilično hladan. Nećete ulaziti sa njim u bilo kakve razmirice, jer ćete smatrati da možete planuti i da to može samo pogoršati vašu situaciju. Oni koji su Ljubav usamljeni, mogu uživati u društvu osobe koju će danas upoznati.

Zdravlje: Dobro ćete se osećati, možete biti po malo neraspoloženi, ali kako dan bude proticao, osećaćete se sve bolje i bolje.

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. FEBRUAR 2020: PARTNER VAM MOŽE PRIGOVARATI U VEZI NEKIH VAŠIH POSTUPAKA

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. FEBRUAR 2020: MOŽETE DA OČEKUJETE ZANIMLJIV FLERT SA OSOBOM KOJA VAM JE PRIJATELJSKI NASTROJENA