in

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. FEBRUAR 2020: PARTNER VAS DANAS PROVOCIRA U SVAKOM SMISLU A VAMA TO PRIJA

Vaga

Posao: Radna atmosfera vam danas postaje dinamičnija. Mnogo više truda posao može zahtevati. Nećete time biti oduševljeni, ali ćete se potruditi da završite sve u zadato vreme. Oni koji su bez posla, tražiće posao koji može da im omogući više verbalnog izražavanja.

Ljubav: Ljubavni život vam danas neće biti prioritet. Ukoliko imate partnera, situacija može biti uobičajena. Niti će se on nešto preterano truditi oko vas, niti ćete vi oko njega. Svako će imati svoje obaveze. Slobodni bi mogli da se što više aktiviraju u potrazi za pravom osobom.

Zdravlje: Dobro ćete se osećati. Imaćete potrebu da se što više krećete i uživate u društvu osoba koje vam znače i sa kojima imate dobru komunikaciju.

Škorpija

Posao: Danas imate želju da promenite posao kojim se trenutno bavite. Osećate se prezasićeno svega, kolega, posla i to osećanje će danas dominirati. Ukoliko ste bez posla, danas razmišljate gde da ga potražite. Da li ga tražiti u okviru oblasti u kojima ste ga i ranije tražili ili ih promeniti.

Ljubav: Partner vam danas može biti jako naporan. Smatraćete da previše priča o svim drugim stvarima, a ne o onima koje se tiču vašeg odnosa. Ukoliko ste slobodni, danas možete izaći na piće sa osobom koja vas može aktivirati i zainteresovati.

Zdravlje: Osećate se jako napeto, čak i pod pritiskom a ni vi sami ne možete da pronađete uzrok toga. Izbegavajte ljude koji vas uznemiravaju i više odmarajte.

Strelac

Posao: Danas vam posao stvara dosta neraspoloženja i problema. Vi imate stav o nečemu koji je jako razlikuje od stava koji ima vaš nadređeni. Ukoliko ste bez posla, gledajte da ne dođete u sukob sa potencijalnim poslodavce. Nemojte ulaziti u rasprave.

Ljubav: Ukoliko imate partnera, danas se mogu javiti određene sumnje kod vas. Nećete biti sigurni da li je istina ono što vaš partner priča i u šta vas uverava. Ukoliko ste usamljeni, postoji mogućnost da budete u društvu osobe koja vam se već duže vreme dopada.

Zdravlje: Osećate se odlično. Nemate nikakvih problema. Raspoloženje će biti sve bolje i bolje kako dan bude odmicao.

Jarac

Posao: Zadovoljni ste poslom i atmosferom na radnom mestu. Moguće je da ćete svom nadređenom ponuditi neku novu ideju, koja mu se može dopasti. Ukoliko ste bez posla, razmišljajte u malo širem kontekstu. Možda ne uzimate za ozbiljno ponude koje bi vam odgovarale.

Ljubav: Sve što danas treba da uradite jeste da se opustite i uživate sa svojim partnerom. Veće duže vreme niste nasamo bili niti putovali na kratko. Posvetite mu se. Ukoliko ste usamljeni, razmišljate da li da se javite bivšem partneru. Razmislite.

Zdravlje: Dobro se osećate. Trudite se da budete što aktivniji u toku dana, bavite se fizičkim aktivnostima. Provodite vreme i u društvu svojih prijatelja.

Vodolija

Posao: Na poslu se sve odvija onako kako treba. Završavate sve obaveze na vreme. Imate dobre odnose sa kolegama i vi imate najveći udeo u tome. Prijatna radna atmosfera će vam danas prijati. Oni koji su bez posla, mogu dobiti dosta informacija o poslu koji ih zanima.

Ljubav: Danas ste raspoloženi za izlazak sa svojim partnerom. Smatrate da vas je možda malo zapostavljao u poslednje vreme zbog svojih obaveza. Danas to može ispraviti. Usamljeni mogu provesti jako prijatno veče sa osobom koja živi u njihovom komšiluku.

Zdravlje: Osećate se raspoloženo. Prija vam društvo svojih bliskih ljudi . Oni koji imaju hroničnih problema sa cirkulacijom, moguće je da se simptomi mogu pojaviti.

Ribe

Posao: Na poslu danas postoji tenzija. Vi se trudite da eskivirate određene obaveze, ali vam to ne ide od ruke. Imate podršku kolega, ali nemojte prigovarati nadređenom oko pravilnosti poslovanja. Oni koji su bez posla, danas neće imati želju da potraže posao.

Ljubav: Ljubav vam danas cveta. Naklonjeni ste svom partneru. Imate želju da što više vremena provodite sa njim. Njemu će to biti izuzetno draga. Ukoliko ste usamljeni, danas možete započeti vezu sa osobom sa kojom ste se dopisivali neko vreme.

Zdravlje: Osećate se sjajno. Raspoloženi ste i u tom duhu ćete provoditi dan.

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. FEBRUAR 2020: PARTNER VAM MOŽE PRIGOVARATI U VEZI NEKIH VAŠIH POSTUPAKA

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. FEBRUAR 2020: MOŽETE DA OČEKUJETE ZANIMLJIV FLERT SA OSOBOM KOJA VAM JE PRIJATELJSKI NASTROJENA