in

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MART 2020: PARTNER SE MOŽE OSEĆATI TUŽNO ZBOG VAŠEG PONAŠANJA PREMA NJEMU

Ovan

Posao: Danas možete imati par nesuglasica sa osobama iz vašeg poslovnog okruženja. Vaše kolege mogu smatrati da niste u pravu kada tvrdite nešto što se odnosi na zajednički završetak posla. Nemojte ulaziti u konflikte i trudite se da se na miran način izborite za svoj stav.
Ljubav: Danas nezadovoljstvo u poslu možete preneti i u odnosu sa partnerom. Partner se može osećati tužno zbog vašeg ponašanja prema njemu. Ukoliko vam bude prebacio zbog ponašanja, potrudite se da ga oraspoložite i iskupite za neprijatno ponašanje.
Zdravlje: Možete biti malo nervozniji nego inače. Bavite se aktivnostima koje vas opuštaju, sportom, plivanjem, teretanom.

Bik

Posao: Danas vam se na poslu može iznenada pojaviti vaš bivši poslodavac. Biće vam drago što ga vidite i imaćete potrebu da ga upoznate sa vašom trenutnom pozicijom i obavezama koje imate u sadašnjoj firmi. Ukoliko ste bez posla, bilo bi dobro da prihvatite posao od starog poslodavca.
Ljubav: Odnos sa partnerom danas može biti jako dobar. Razgovaraćete o mnogim stvarima, kao i o vašoj prošlosti. Ukoliko ste bez partnera, danas možete uspostaviti blizak odnos sa osobom koja vam se dopada. Prijaće vam bliskiji razgovor sa njom i svideće vam se sve ono što čujete od nje.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati. Bićete spokojni i želećete da vodite duge razgovore sa osobama koje vam znače. Uživajte u večernjim susretima.

Blizanci

Posao: Danas možete biti jako slabo fleksibilni kada je vaše prilagođavanje novom poslu u pitanju. Možete biti po malo i tvrdoglavi kada je u pitanju prihvatanje nekih novih pravila koje nećete doživljavati kao vama bliske. Potrudite se da dan prođe vez vašeg bojkotovanja.
Ljubav: Poslovna dešavanja mogu uticati na vaš odnos sa partnerom i možete partnera opteretiti nekim svojim razmišljanjima. Poslušajte partnerov savet u vezi vaše reakcije na poslu. Ukoliko ste usamljeni, potrudite se da smireno razgovarate sa osobama kojima se dopadate.
Zdravlje: Osećaćete se pomalo sputano i nesigurno. Potrudite se da se skoncentrišete tokom komunikacije. Moguće su vrtoglavice. Vodite računa o tome.

Rak

Posao: Danas na poslu možete imati nesporazume sa kolegama i nadređenim zbog vašeg kašnjenja na posao i dužeg odsustvovanja tokom pauze. Obratite pažnju na pravila ponašanja u firmi, da ne biste imali problema i u budućnosti.
Ljubav: Kada dan otpočne intrigantno i ta atmosfera se nastavi tokom dana, eto idealne prilike da flertujete i igrate igre koje vi i inače volite bez obzira na to da li ste zauzeti ili ne. Ceo dan može biti prilika za interesantne susrete i druženja.
Zdravlje: Odlično ćete se osećati. Druženja će vam prijati i bićete jako opušteni.

Lav

Posao: Ukoliko danas radite, završavate neke zaostale obaveze koje vam stoje na pameti i ne daju vam mira. Moguće je da ćete mnoge poslove završavati i od kuće. Ukoliko danas planirate da popričate o nekoj novoj ponudi, spremite se da dobro ispitate sve uslove o poslu.
Ljubav: Strasti su danas naglašene. Ako ste u vezi, partner će biti predmet vašeg obožavanja i divljenja. Oni koji su usamljeni trebalo bi da su do sada razvili dobru komunikaciju sa osobom sa kojom se već neko vreme dopisuju.
Zdravlje: Odlično se osećate. Bićete sjajno raspoloženi i imaćete osećaj da vam je u životu sve u redu.

Devica

Posao: Danas možete biti poprilično mrzovoljni kada je posao u pitanju. Nećete imati želju da učestvujete u radu. Poslovno okruženje, kao i prostor vam mogu delovati monotono i dosadno, obzirom da ste vi neko ko voli da se kreće i bude u pokretu.
Ljubav: Danas možete samo razmišljati o ljubavi. Mašta vam može biti aktivnija nego inače. Ukoliko imate partnera, maštaćete o tome da bi bilo lepo da on postane najbolja verzija sebe i potrudi se više u vašoj vezi. Ukoliko nemate partnera, možete maštati o pronalaženju idealne osobe.
Zdravlje: Generalno ćete se osećati dobro. Moguće su česte promene raspoloženja tokom dana. Više odmarajte i razmišljajte o nekom događaju koji je na vas pozitivno delovao.

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. MART 2020: OSOBA SA KOJOM STE U VEZI DANAS ĆE UČINITI SVE KAKO BI VAS USREĆILA

NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 22. MARTA 2020: NEĆETE BITI U NAJBOLJOJ LJUBAVNOJ FORMI A PONEKAD ĆETE SE ČAK OSJEĆATI FRUSTRIANO