in

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. NOVEMBAR 2020: NEMA POTREBE DA OPTEREĆUJETE VOLJENU OSOBU NOVIM PLANOVIMA

Danas nas očekuje konjunkcija Jupitera i Plutona u Jarcu, koju smo već imali u aprilu ove godine., kao i junu, a ovo je njihov treći susret. Ona donosi sa sobom potrebu da se oslobodimo svega što nas koči i onemogućava dalji razvoj.

Ovo je sjajan trenutak za učenje nečega novog, za promenu posla, škole, interesovanja. Jupier je taj koji vlada poljem učenja i budućnosti. Pluton u kombinaciji s njim ukazuje da se naš odnos prema novcu i vrednostima mora menjati, da s radošću prihvatimo nove promene i oslušnemo naše prave potrebe.

Ovan

POSAO
Delujete aktivno na različitim stranama, ali ne možete da ostvarite sve što biste želeli. Negde morate da podvučete crtu i da se zadovoljite prosečnim rezultatima.
LJUBAV
Nema potrebe da opterećujete voljenu osobu novim planovima i svojim idejama koje mogu da sačekaju na neko bolje vreme.
ZDRAVLJE
Nema promena.

Bik

POSAO
Nesporazum koji vas prati u susretu sa saradnicima nameće nova pitanja o zajedničkom poverenju i poslovnim interesima. Ne možete da kontrolišete svoje nezadovoljstvo.
LJUBAV
Delujete uznemireno. Pogađa vas partnerovo ponašanje ili izgovori koje uporno koristi. Ne verujete u sve ono što čujete.
ZDRAVLJE
Osećate se umorno.

Blizanci

POSAO
Ukoliko vam je stalo da završite započeti posao, promenite svoju uobičajenu taktiku. Prihvatite savremenije metode rada kako biste odgovorili na različite izazove.
LJUBAV
Važno je da ostvarite emotivnu bliskost u nečijem društvu. Ako ste slobodni, delovaćete vrlo provlačno na okruženje.
ZDRAVLJE
Problemi sa zubima.

Rak

POSAO
Ulažete veliki napor, ali neko nema dovoljno poštovanja za vaše poslovne rezultate. Ipak, vi ste osoba koja neće dozvoliti da vas nepravedno kažnjavaju.
LJUBAV
U emotivnom smislu, prihvatite partnerovu ideju ili rešenje. Nema potrebe da se nadmudrujete. Samcima sleduje jedan dosadan dan, interesantne osobe neće biti ni na vidiku.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Lav

POSAO
Suviše ste zaokupljeni svojim poslovnim ambicijama, tako da ne primećujete nove događaje koji zabrinjavaju vašu porodicu.
LJUBAV
Pažljivo preispitajte svoju emotivnu vezu sa jednom dragom osobom. Ponekad nije lako sagledati istinu i pomiriti različite stavove.
ZDRAVLJE
Problemi sa disajnim putevima.

Devica

POSAO
Ukoliko imate loš predosećaj u susretu sa saradnicima, izbegavajte svaki vid rizika u poslovnim pregovorima.
LJUBAV
Ponekad naivnost ili popustljivost prema voljenoj osobi donosi loš efekat. Potrebno je da se glasno čuje i vaša reč.
ZDRAVLJE
Moguće alergije.

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. NOVEMBAR 2020: SAČUVAJTE DOSTOJANSTVO PRED VOLJENOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. NOVEMBAR 2020: MOŽETE SE ODLUČITI ZA ULAZAK U VEZU SA OSOBOM O KOJOJ RAZMIŠLJATE IZVESNO VREME