in

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. OKTOBAR 2018-TE: KONAČNO PREDAH ZA SVE ZNAKOVE I KONAČNO LIČNO ZADOVOLJSTVO

Konačno je došao dan kada stvari polako se stišavaju. Energija pada lagano, mudrost nadvladava ishitrene postupke, sve polako dobija željeni oblik. Bićete zadovoljniji danas sobom i svojom unutrašnom snagom. Iako je Sunce u kvadratu sa Plutonom danas, i govori o nekoj napetosti koja postoji u našim životima, ipak je ovo jedna slika koja govori o kvalitetnom pomaku u životu, zapravo o početku nečega što treba da se razvija, a ima dobre predispozicije, a na vama je da uložite napor kako bi se sve razvijalo na bolje. Želimo vam lep dan.

Ovan ♈


POSAO
Svoje poslovne interese vezujete za nečije obećanje i zato odbijate ideju koju podržavaju vaši saradnici. Umesto da nepotrebno rizikujete, kontaktirajte odgovarajuću osobu.
LJUBAV
Nema potrebe da se suviše zanosite nečijim laskanjem ili da verujete u sreću koja dolazi iznenada. Budite realni.
ZDRAVLJE
Problemi sa krvnim pritiskom.

Bik ♉


POSAO
Važno je da upotrebite svoje diplomatske manire u susretu sa poslovnim partnerima. Nema potrebe da otkrivate svoje namere pred saradnicima za koje vas ne vezuju zajednički interesi.
LJUBAV
Delujete zabrinuto i prati vas ljubavni nesklad. Vašem partneru nedostaju razumevanje ili dobra volja, a vama upornost.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Blizanci ♊


POSAO
Ukoliko neko ima primedbu na vaš način rada ili ponašanje, prihvatite dobronamernu kritiku. Zatražite praktičan savet od osobe koja ima dovoljno iskustva i volje da vas usmeri u dobrom pravcu.
LJUBAV
Vaše ponašanje odslikava emotivnu slabost ili nemoć da ostvarite svoje namere. Budite iskreniji u izražavanju svojih osećanja.
ZDRAVLJE
Dobro.

HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA PRESTANEŠ PATITI I KONAČNO PRONAĐEŠ LJUBAVNU SREĆU

ŠTA SVAKI MUŠKARAC ŽELI ČUTI OD TEBE: VAGA PODRŠKU, LAV PODRŠKU…