in

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. FEBRUAR 2020: MOŽETE DA OČEKUJETE ZANIMLJIV FLERT SA OSOBOM KOJA VAM JE PRIJATELJSKI NASTROJENA

Ovan

Posao: Danas vam posao stagnira, ukoliko se bavite privatnim poslom. Imate utisak da je to moglo mnogo bolje, ali ne pronalazite razloge greške koja se desila. Oni koji su u potrazi za poslom, mogu posao potražiti kod svog prijatelja koji se bavi privatnim poslom.

Ljubav: Partner vas već neko vreme posmatra. Delujete mu odsutno. On bi voleo da provodite više vremena zajedno, a vi ste u nekom svom svetu. Ukoliko ste usamljeni, osoba koja vam se dopada će vas ignorisati. Možete joj pisati poruke, a ona ne odgovarati na njih.

Zdravlje: Osećate se iscrpljeno, umorno, potreban vam je odmor. Pa tako se potrudite da ugodite svom telu i duhu. Idite negde gde se možete opustiti.

Bik

Posao: Postoji mogućnost da vam se danas javi nekadašnji poslovni partner koji trenutno živi u inostranstvu. Poslovi koje ste tada radili sa njim su bili jako uspešni i na obostrano zadovoljstvo. Ukoliko se javi ponudiće vam nastavak saradnje i kroz tu saradnju biste ostvarili jako dobre novčane prilive.

Ljubav: Ukoliko ste usamljeni u toku dana biste mogli razmišljati o osobi koju ste pre neko vreme upoznali u inostranstvu ili je to osoba koja često putuje i ima veze sa inostranstvom. Javiće se kod vas želja da ponovo uspostavite kontakt sa njom jer ste proveli jako prijatne zajedničke trenutke.

Zdravlje: Prija vam fizička aktivnost. Imate utisak da vam energije ne fali ni malo. Čak i ako se budu pojavili određeni simptomi prehlade i gripa, vi ćete to brzo sanirati.

Blizanci

Posao: Opet vas muče određene sumnje kada je posao u pitanju. Iako sve deluje uobičajeno, niste sigurni da imate adekvatne saradnike. Ili su to saradnici za koje smatrate da nisu dovoljno voljni da učestvuju u poslu ili brinete da neće dovoljno kvalitetno odraditi posao. Novčani prilivi mogu malo kasniti usled nedovoljno jasne komunikacije.

Ljubav: Zabrinuti ste za odnos sa partnerom, čini vam se da ste se malo udaljili, ali još uvek ne želite da mu se obratite sa takvim sumnjama. Porazgovajate sa njim o svemu što vas muči. Slobodno bi mogli biti nezainteresovani za suprotni pol. Draže im je da sede kod kuće sami ili u dobro poznatom društvu nego da sklapaju kontakte sa novim osobama.

Zdravlje: Obratite pažnju na zube i koske generalno, mogući su bolovi. Obavite preventivni pregled kod stomatologa.

Rak

Posao: Daleko od toga da ovaj dan nije povoljan, ali osim nekih kraćih trzavica, kašnjenja, sve ostalo će proći u najboljem redu. Saradnici su voljni da vam budu na usluzi i izađu vam u susret kad god je to potrebno. Možete se osloniti na njih i verovati im.

Ljubav: Ukoliko imate partnera vaš odnos sa njim je stabilan. Niti će biti nekih razmirica niti nekim lepih trenutaka. Vi nećete imati želju da sa njim danas izlazite i viđate se, ali ćete imati želju da komunicirate i izađete sa nekim drugim ko nije vaš partner. Budite oprezni.

Zdravlje: Dobrog ste zdravlja, uveče će se raspoloženje značajno popraviti i imaćete želju da uživate u večernjim aktivnostima.

Lav

Posao: Ukoliko nemate posao, dan i nije baš najpovoljniji za pronalaženje istog. Biće zastoja u komunikaciji. Ukoliko ste zaposleni ali želite da promenite posao, današnji dan nije najpovoljniji za to. Sačekajte još koji dan ili se konsultujte sa nekim oko povoljnijih okolnosti.

Ljubav: Vaš partner želi da što više bude uključen u zajedničke aktivnosti, ali vi niste raspoloženi trenutno za bilo kakve aktivnosti sa njim. Imajte malo više razumevanja i cenite njegovu želju da vam se posveti i bude kraj vas. Slobodne ribe mogu upoznati novu osobu i ostvariti kratkotrajnu komunikaciju sa njom.

Zdravlje: Pojačana nervoza se može loše odraziti na san. Želudac vas može mučiti ili možete imati negativna razmišljanja. Boravite što više u prirodi na svežem vazduhu.

Devica

Posao: Pred vama je dan u kojem ćete biti rasterećeni, nemate mnogo poslovnih obaveza i to vas raduje. Poslovni saradnici su vam naklonjeni i podržavaju vaše predloge. Ukoliko nemate posao, dan je idealan za potragu ili kontakt sa ljudima koji vam mogu pomoći u potrazi posla.

Ljubav: Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete zanimljiv flert sa osobom koja vam je prijateljski nastrojena. Dopašće vam se način komunikacije koja će pozitivno uticati na vaše raspoloženje. Vaš osmeh privlači pažnju suprotnog pola.

Zdravlje: Na polju zdravlja nema naznaka za značajne tegobe i probleme, osećate se generalno dobro. Naglašena je jaka potreba za slatkišima ili uživanjem neke vrste.

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. FEBRUAR 2020: PARTNER VAS DANAS PROVOCIRA U SVAKOM SMISLU A VAMA TO PRIJA

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. FEBRUAR 2020: NASTAVAK TRANSFORMACIJE, KONAČNO DIŠETE PUNIM PLUĆIMA