in

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JANUAR 2020: POTREBNA JE OBNOVA ENERGIJE, POSVETITE SE VOLJENIMA

Današnji dan iskoristite za predah od prethodnog perioda, pritajite se i odradite obaveze, a potom se posvetite sebi. Odlučite se za neko od kulturnih dešavanja ili pak knjigu ili film. Potrebno vam je da vam se energija obnovi i misli saberu i oduzmu. Nađite danas vremena da se posvetite voljenoj osobi, i isključivo jedno drugome i uživajte u zajedničkim trenucima. Lep dan vam želimo.

Ovan


POSAO
Ukoliko Vas iritira nečije ponašanje ili prisustvo, onda izbegavajte bliski susret sa tom osobom. Previše autoriteta ili arogancije sa Vaše strane može da iskomplikuje zajednički dogovor o poslovno-finansijskoj saradnji.
LJUBAV
Povremeno delujete zabrinuto ili neraspoloženo. Pokušavate tačno da predvidite nečiju reakciju ili odgovor, ali nemate dovoljno dobar uvid u nova dešavanja.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Bik


POSAO
Rano je da očekujete neke konkretne promene u svojoj okolini ili da se bavite velikim poslovnim investicijama. Prepustite drugima da se nadmeću u stvarima koje prevazilaze Vaše znanje ili profesionalno iskustvo.
LJUBAV
Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku kou Vam upućuje. Obratite pažnju na polje partnerovog interesovanja i kretanja.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Blizanci


POSAO
Ukoliko Vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa saradnicima, prihvatite nečiji savet i promenite svoju prvobitnu strategiju. Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum ili da prekoračite neke subjektivne granice.
LJUBAV
Vaš izraz lica dovoljno govori o emotivnom zanosu ili sreći koju osećate u nečijoj blizini. Delujete spokojno kada osećate nečiju privrženost.
ZDRAVLJE
Odlično.

6 ZNAKOVA HOROSKOPA KOJI IMAJU NAJVIŠE SREĆE U LJUBAVI

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. JANUAR 2020: VEĆA PRODUKTIVNOST NEGO INAČE, EMOCIJE SU U DRUGOM PLANU