in ,

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JUN 2018-TE: SPREMITE SE ZA IZNENAĐENJA, KREĆE PROVALA EMOCIJA, KONTROLE I STRAHA

Danas je nebo pripremilo velika iznenađenja. Sreda je, a dojučerašnji mir i harmonija prerasta u nešto sasvim drugačije. Merkur ulazi u Raka, dok Venera lagano se sprema da uđe u Lava! Merkur, ušavši u Raka oformiće sekstil sa Uranom, što znači da kreće provala emocija, bez zadrške, kontrole, straha.

Jednostavno pomešaće se i lepe i one loše stvari, pa je moguća kiša suza kako od sreće tako i od tuge. Ljubavni odnosi nisu aktuelni, jer Venera je na izdisaju u Raku, ostaju joj tek sećanja koja povremeno izazovu reakciju. Za ljubav strpite se do narednog dana, kada Venera uđe u znak Lava!
Prijatan dan vam želimo!

OVAN ♈

POSAO
Proučavate dobijene sugestije koje su bitne za profesionalni dogovor. Plašite se da kolege nešto kriju od vas, ali postupate u skladu sa principima.
LJUBAV
Distancirajte se od osobe koja se poigrava vašim osećanjima i koja je dokazala da ne treba da joj ne treba verovati.
ZDRAVLJE
Prolazna napetost.

BIK ♉

POSAO
Nudite odlične solucije, ali izvesni kolega unosi nervozu i osporava vas. Pokažite razumevanje i za to. Kolegama izgledate uzrujano i nervozno.
LJUBAV
Što se tiče ljubavi, postoji neko o kome ste stvorili nerealnu sliku. Ovih dana bi ta slika mogla da se izokrene i da vas prijatno iznenadi.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

BLIZANCI ♊

POSAO
Nijedna sitnica ne može da vam promakne. U stanju ste da odlično razmotrite sadašnje stanje. Objektivni ste iako kolegama izgledate pomalo zamišljeno.
LJUBAV
Previše sumnjate u partnera i stvarate bespotrebnu nelagodu. Opustite se i ne stvarajte teoriej zavere u glavi.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

SA KIM SE NAJBOLJE SLAŽEŠ U KREVETU: NAJBOLJI PARTNERI PO HOROSKOPU ZA NJU I NJEGA

ZBOG SVAĐE SA OVIM ZNAKOM, KAZNA BRZO STIŽE