in

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. MART 2020: IMATE OSEĆAJ DA VAŠ ODNOS SA PARTNEROM VIŠE NIJE ONAKO DOBAR KAKAV JE BIO

Ovan

Posao: Situacija na poslu vam je danas uobičajena, ništa se iznenada neće dešavati. Vi ste navikli na neplanirane okolnosti i svojom energijom ih uspešno rešavate. Ukoliko ste bez posla, može se desiti da se potencijalnom poslodavcu dopadnete tokom razgovora.
Ljubav: Oni koji su u vezi, imaće potrebu da sa partnerom provedu dobar dan, pun razumevanja i ljubavi. Sve što budete danas dogovorili sa partnerom, može biti jako značajno za vašu budućnost. Partner je željan zajedničkih trenutaka.
Zdravlje: Danas ćete se dobro osećati, imaćete potrebu da uživate u društvu prijatelja.

Bik

Posao: Danas možete biti jako tvrdoglavi na poslu kada je u pitanju sprovođenje nekih novih planova i mogućnosti. Smatraćete da vam to sada nije potrebno i da treba da sačekati bolji momenat. Oni koji su bez posla, treba još neko vreme da sačekaju na adekvatnu ponudu.
Ljubav: Partner vam je posvećen i želi da vam se posveti. Vi danas možete biti malo uzdržani po pitanju izliva emocija. Oni koji su bez partnera danas neće biti raspoloženi da uspostavljaju bilo kakav kontakt sa suprotnim polom.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati, osim što možete biti malo neraspoloženi.

Blizanci

Posao: Ukoliko bude nekih trzavica na poslu, nemojte burno reagovati i nemojte ulaziti u rasprave sa nadređenim, jer vas to može koštati buduće karijere. Oni koji su bez posla, svoju tenziju kada su u pitanju pregovori u vezi novog posla, treba da obuzdaju.
Ljubav: Imate osećaj da vaš odnos sa partnerom više nije onako dobar kakav je i bio. Smetaće vam njegova prebacivanja u vezi vašeg ponašanja i razmišljaćete o tom odnosu. Više nećete biti sigurni da je to ono što vi želite.
Zdravlje: Osećaćete se dobro. Jako je bitno da svoju nervozu kanališete na pravi način. Bavite se fizičkim aktivnostima.

Rak

Posao: Imate osećaj da ste mogli posao koji ste već pre par dana završili, mogli da završite na drugačiji način i da bi taj način mogao biti bolji. Ukoliko ste bez posla, smatraćete da ste propustili priliku koja je mogla da bude jako dobra za vas, zbog nesporazuma u komunikaciji.
Ljubav: Danas vam ljubav može biti blago opterećenje, jer ćete o ljubavi više maštati nego što ćete realizovati sve ono što ste dogovorili sa partnerom. Ukoliko ste usamljeni, nemojte obećavati osobi koja vam se dopada nešto što ne možete ispuniti.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati. Malo ćete biti umorni, ali, uspećete to da regulišete u toku dana. Odmarajte se više.

Lav

Posao: Iako imate energije na pretek i vaša energija pleni gde god da se pojavite, danas možete biti malo lenji kada je posao u pitanju. Verovatno vas je stigao sav godišnji umor i smatrate da treba da odmorite i da imate pravo na to.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi, poprilično miran dan je pred vama. Veza vam je stabilna i danas nemate želju da bilo šta promenite. Oni koji su usamljeni mogu danas biti nezainteresovani za poznanstvo sa osobom koji su im prijatelji preporučili.
Zdravlje: Dobro se osećate. Moguće je da ćete biti malo neraspoloženi ali kako dan bude proticao, to će vas prolaziti.

Devica

Posao: Na poslu ćete se danas kretati jako bezvoljno i tromo. Više ćete vremena provoditi u razgovoru sa kolegama nego što ćete se fokusirati na posao. Oni koji su bez posla, dan provode u društvu osobe koja im može pomoći.
Ljubav: Danas imate potrebu za nežnošću i razmenu nežnosti sa svojim partnerom. Partner je takođe raspoložen za sve vaše predloge i stalo mu je da se vi lepo osećate. Oni koji su usamljeni razmišljaju o osobi koja im se dopada.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati. Moguće je da ćete biti poprilično senzibilni.

NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 22. MARTA 2020: NEĆETE BITI U NAJBOLJOJ LJUBAVNOJ FORMI A PONEKAD ĆETE SE ČAK OSJEĆATI FRUSTRIANO

MJESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: SA VOLJENOM OSOBOM MORATE ISKRENO DA PORAZGOVARATE I PRIZNATE MU SVE