in

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. OKTOBAR 2018-TE: VEDRE MISLI I POZITIVNA ENERGIJA ĆE DA OBILJEŽE DANAŠNJI DAN

Vikend započinje Mesecom u znaku Strelca što je sjajan start, konačno posle nešto težeg perioda koji je za nama. Vedre misli, pozitivna energija i optimizam ispuniće ovaj dan, bićete nadahnuti i željni da uživate u životu. Bićete inspirisani, pomalo detinajsti, ali to nikako nije loše, čak je veoma poželjno. Slobodno probudite dete u sebi.

Na smiraju dana bićete pomalo setni i melanholični, preslišavaćete prethodne dane u sebi i pokušati da pronađete smisao u svemu što vam se događalo. Svakako je svo to osećanje i rezultat umora ukoliko ovaj dan iskoristite do maksimuma. Ugodan i zabavan dan vam želimo!

Ovan ♈


POSAO
Nema potrebe da se raspravljate o različitim poslovnim vizijama i interesima. Na vama je da sprovedete u delo nečije ideje zarad zajedničkog interesa.
LJUBAV
Delujete zadovoljno. Kod vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da vam ugodi. Postoji dosta sličnosti koje vas povezuju.
ZDRAVLJE
Problemi sa urinarnim putevima.

Bik ♉


POSAO
Neko kritikuje vaš stil ili način rada, ali nema razloga da reagujete sujetno. Obratite pažnju na koristan savet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici.
LJUBAV
Važno je da vam ne promaknu neki novi ili interesantni događaji koji utiču na vaše emotivno zadovoljstvo. Pokažite zahvalnost za ono sto dobijate.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Blizanci ♊


POSAO
Delujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali osećate i dodatnu odgovornost za svoje postupke. Imate utisak da se od vas očekuje mnogo više.
LJUBAV
Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja. Partner pažljivo analizira vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor i nečije primedbe zarad boljeg uzajamnog razumevanja.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. OKTOBRA 2018-TE: NOVA LJUBAV, PREVARA I NOVA OSOBA U TVOM ŽIVOTU

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA DO KRAJA OKTOBRA ČEKA VELIKA PROMJENA