in

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. DECEMBAR 2019: MIRAN DAN PRED VAMA, SPOZNAJETE DA STE VOLJENI

Mesec u znaku Raka danas nam obećava miran dan, stvarajući potrebu za toplinom doma u krugu najmilijh. Spoznaja da smo voljeni i da smo okruženi onima do kojima nam je stalo stvara osećaj mira u duši i potrebe da ulepšavamo sebi i drugima svakodnevnicu malim sitnim ugođajima.
Uživajte u lepom danu.

Ovan


POSAO
Izbegavajte nepotreban rizik na koji vas nagovaraju određeni saradnici. Najbolje je da prihvatite poslovne situacije ili pravila koja dobro poznajete.
LJUBAV
Nema razloga da očekujete previše razumevanja od osobe koja se nalazi pod drugačijim utiscima ili nekim negativnim uticajem. Potrebna vam je osoba sličnih afiniteta.
ZDRAVLJE
Posvetite pažnju ishrani.

Bik


POSAO
Ponekad izvesno suočavanje sa istinom zahteva i veliku moralnu hrabrost. Problemi koji postoje u poslovnom okruženju spadaju u lakšu kategoriju.
LJUBAV
Nema razloga da u nekoj meri proveravate voljenu osobu. Morate na bolji način razumeti kako postoje različiti afiniteti i želje u ljubavnom odnosu.
ZDRAVLJE
Važno je da se rasteretite od nekih suvišnih briga.

Blizanci


POSAO
Potrebno je da racionalnije koristite svoju energiju i da prihvatite nečiji uticaj kao dobro ili korisno rešenje. Ukoliko to pogađa vašu sujetu, dobro razmislite o različitim posledicama.
LJUBAV
Delujete previše zabrinuto pred bliskom osobom. Moguće je da svojim raspoloženjem indirektno utičete na partnerov odgovor ili reakciju.
ZDRAVLJE
Prijaće vam fizička relaksacija.

NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 22. DECEMBRA 2019: VAŠA ŽELJA ZA LJUBAVLJU BIĆE JAKA, ALI ĆE ZAHTIJEVATI I VIŠE ANGAŽMANA

KAD SI TI ROĐENA: GODINA ROĐENJA OTKRIVA TVOJU PROŠLOST, SADAŠNJOST I BUDUĆNOST