in

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. FEBRUAR 2018-TE: DANAS STE PREPUŠTENI SAMI SEBI, STVARI SE ODVIJAJU SPORIJE NEGO INAČE

Srećan vam Dan zaljubljenih! Danas Venera neće biti naročito prisutna, recimo da smo prepušteni sami sebi… Mars danas ulazi u Bika i izlazi iz Ovna. Od danas će stvari teći nešto sporije, i teže će se zaustavljati! Razumno trošenje energije, ali zapravo štednja za prave stvari. Jednom kada se naumite na nešto, nema te prepreke koja bi vas zaustavila. Svom silinom krenućete na svoj cilj. Ovaj Mars je i veoma erotičan i borben. Ovim Bikom vlada Venera i obojiće dan romantikom, ali vi ste danas taj koji vuče konce, ovo je samo pomoć sa strane…

Ovan ♈


POSAO
Moguće je da neko kritikuje vaš način rada ili stil ponašanja. Nema razloga da se suprotstavljate mišljenju većine. Budite dovoljno razumni i prihvatite nečiji savet.
LJUBAV
U susretu sa bliskom osobom prikrivanjem istine oko nekih delikatnih situacija, samo odlažete rešavanje zajedničkih problema. Najbolje je da postupite po svojoj savesti.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

Bik ♉


POSAO
Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na Vama je da kontrolišete svoja osećanja. Važno je da se dinstancirajte u odnosu na različite situacije ili saradnike, koji imaju loš uticaj na Vašu psihičku ravnotežu i koncentraciju.
LJUBAV
Uvek postoji i »ružniji deo stvarnosti«, nemojte očekivati da će se problemi rašavati sami po sebi. Pokrenite inicijativu.
ZDRAVLJE
Više šetajte.

Blizanci ♊


POSAO
Pažljivije analizirajte nove događaje ili važne promene na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da neko nepravedno osporava vaš uticaj ili zasluge koje imate u zajedničkoj akciji.
LJUBAV
Uporno pokušavate da izbegnete neki vid emotivne odgovornosti pred bliskom osobom. Ipak, ne možete poricati istinu u situacijama koje postaju očigledne. Ponekad je stvarnost drugačija od onoga što vam se čini.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

ONE OSTAVLJAJU BEZ DAHA: OVE ŽENE SU MUŠKARCIMA OTROV I LEK

MISLE DA SU BOGOM DANI: OVO SU 4 NAJUOBRAŽENIJA HOROSKOPSKA ZNAKA ALI SAMO JEDAN JE PRVI