in

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. FEBRUAR 2020: NASTAVAK TRANSFORMACIJE, KONAČNO DIŠETE PUNIM PLUĆIMA

Ulazak Meseca u znak Škorpiona najvaljuje nastavak ličnih transformacija i konačno oslobođenje ljušture koja nas se sputavala da duboko dišemo u konačnom miru. Misli i osećanja će se konačno integrisati i nadalje funkcionisati usklađeno.

Ovan


POSAO
Moguće je da neko kritikuje vaš način rada ili stil ponašanja. Nema razloga da se suprotstavljate mišljenju većine. Budite dovoljno razumni i prihvatite nečiji savet.
LJUBAV
U susretu sa bliskom osobom prikrivanjem istine oko nekih delikatnih situacija, samo odlažete rešavanje zajedničkih problema. Najbolje je da postupite po svojoj savesti.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

Bik


POSAO
Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na Vama je da kontrolišete svoja osećanja. Važno je da se dinstancirajte u odnosu na različite situacije ili saradnike, koji imaju loš uticaj na Vašu psihičku ravnotežu i koncentraciju.
LJUBAV
Uvek postoji i »ružniji deo stvarnosti«, nemojte očekivati da će se problemi rašavati sami po sebi. Pokrenite inicijativu.
ZDRAVLJE
Više šetajte.

Blizanci


POSAO
Pažljivije analizirajte nove događaje ili važne promene na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da neko nepravedno osporava vaš uticaj ili zasluge koje imate u zajedničkoj akciji.
LJUBAV
Uporno pokušavate da izbegnete neki vid emotivne odgovornosti pred bliskom osobom. Ipak, ne možete poricati istinu u situacijama koje postaju očigledne. Ponekad je stvarnost drugačija od onoga što vam se čini.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. FEBRUAR 2020: MOŽETE DA OČEKUJETE ZANIMLJIV FLERT SA OSOBOM KOJA VAM JE PRIJATELJSKI NASTROJENA

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. FEBRUARA 2020: DISTANCA U LJUBAVNIM ODNOSIMA BIĆE VAŠ ODGOVOR NA POTREBE DRUGE STRANE ZA NJEŽNOSTIMA