in

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. JANUAR 2018-TE: NIJE LAK PERIOD ZA PREŽIVLJAVANJE, ALI MORATE SE SNAĆI

Na početku nove sedmice najpre da javimo da Jupiter danas ulazi u retrogradnu senku, tj.pre nego krene direktno, boraviće u retrogradnoj senci. Ovo je vreme kada će dosta toga izgledati drugačije nego što zapravo jeste, vreme je obmana i laži. Nije ovo lak period za preživljavanje, ali šta je tu je. Moraćemo se snalaziti i prilagođavati i usput izvlačiti pouke za ubuduće.

Danas je i Merkur u sekstilu sa Neptunom. Ovo je lep aspekt za maštarije, nije vezan za neku akciju, već pre za mirne trenutke kada ćete bogatiti svoje misli posmatranjem sveta oko sebe, ljudi, prirode. Kreativne duše ovaj aspekt će pokrenuti, osloboditi i nadahnuti.
Lep dan svima želimo.

Ovan ♈


POSAO
Susret ili razgovor sa jednom osobom za Vas predstavlja »dobitnicku kombinaciju«, stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete novu situaciju, koja paralelno ispunjava Vaša duhovna interesovanja i donosi materijalnu korist.
LJUBAV
Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Bik ♉


POSAO
Pažljivo analizirate različite dogadjaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, realno odmerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za preteranu razmetljivost pred saradnicma.
LJUBAV
Postavljate »pogrešna pitanja« i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Blizanci ♊


POSAO
Predlažete nova praktična rešenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Nema razloga da podcenjujete nečiju informisanost ili umesnost da ostvari svoje namere.
LJUBAV
Delujete suviše uznemireno i nestrpljivo. U emotivnom zanosu pravite lošu procenu i imate pogrešan utisak o jednoj osobi.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

3 SRAMOTNE KARAKTERISTIKE SVAKOG ZNAKA: OVO JE VAŠA

MOĆAN SAVJET ZA PRAVU LJUBAV: LAV SE MORA ODREĆI OVE NAPORNE CRTE, A BLIZANCI JEDNOG STRAHA