in

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. JANUAR 2020: VEĆA PRODUKTIVNOST NEGO INAČE, EMOCIJE SU U DRUGOM PLANU

Mesec ovog utorka prolazi kroz znak Device, što nam danas donosi veću produktivnost, bolju organizaciju i fokus na najbitnije. Emocije danas stagniraju, u prvom planu je vaša predanost onome što radite s jasnim ciljem. Iskoristite ovaj aspekt za svoje poslovne poduhvate i budite najbolji što možete. Želimo vam uspešan dan.

Ovan


POSAO
Susret ili razgovor sa jednom osobom za Vas predstavlja »dobitnicku kombinaciju«, stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete novu situaciju, koja paralelno ispunjava Vaša duhovna interesovanja i donosi materijalnu korist.
LJUBAV
Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Bik


POSAO
Pažljivo analizirate različite dogadjaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, realno odmerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za preteranu razmetljivost pred saradnicma.
LJUBAV
Postavljate »pogrešna pitanja« i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Blizanci


POSAO
Predlažete nova praktična rešenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Nema razloga da podcenjujete nečiju informisanost ili umesnost da ostvari svoje namere.
LJUBAV
Delujete suviše uznemireno i nestrpljivo. U emotivnom zanosu pravite lošu procenu i imate pogrešan utisak o jednoj osobi.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JANUAR 2020: POTREBNA JE OBNOVA ENERGIJE, POSVETITE SE VOLJENIMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. JANUAR 2020: TRAŽITE SKLAD I MIR, POSVETITE SE LJUDIMA DO KOJIH VAM JE STALO