in

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. JANUAR 2020: VEĆA PRODUKTIVNOST NEGO INAČE, EMOCIJE SU U DRUGOM PLANU

Jarac


POSAO
Potrebne su Vam pouzdane informacije koje obećavaju uspešnu saradnju na raznim nivoima ili novi poslovni dobitak. Delujete podsticajno na svoju okolinu i zagovarate varijantu koja odgovara zajedničkim interesima.
LJUBAV
U dijalogu sa voljenom osobom imate dobru procenu, stalo Vam je da predstavite svoje mišljenje u različitim situacijama.
ZDRAVLJE
Problemi sa zubima.

Vodolija


POSAO
Saradnici odobravaju Vaš način razmišljanja i to deluje ohrabrujuće na nastavak poslovnih pregovora. Važno je da održite dobru poziciju i uspešan nivo komunikacije na različitim stranama.
LJUBAV
Neko nije u stanju da ispuni Vaša emotivna očekivanja, ali uz malo mudrosti i strpljenja situacija može da se promeni. Nema razloga za veliku zabrinutost.
ZDRAVLJE
Preosetljivi ste.

Ribe


POSAO
Pokušavate da odložite poslovnu situaciju koja zahteva dobru procenu i dodatnu koncentraciju. Važno je da imate ubedljive argumente u susuretu sa saradnicima.
LJUBAV
Ukoliko Vam je teško da kontrolišete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbegavajte izazovne ili provokativne situacije. Ponekad je teško postaviti jasnu »granicu«, izmedju glasa razuma i nekontrolisanih emocija.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JANUAR 2020: POTREBNA JE OBNOVA ENERGIJE, POSVETITE SE VOLJENIMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. JANUAR 2020: TRAŽITE SKLAD I MIR, POSVETITE SE LJUDIMA DO KOJIH VAM JE STALO