in

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. JANUAR 2021: NEMA POTREBE DA SE PONAŠATE TEATRALNO U DRUŠTVU VOLJENE OSOBE

♎ Vaga

POSAO
Sigurni ste u cilj. Nastojite da istrajete. Koristite stvaralačku snagu na adekvatan način, prvenstveno pružajući naklonost i ljubav mnogima. U očekivanju ste izvesne sume novca, pa se ne brinite ukoliko kasni.
LJUBAV
Osećate potrebu za popustljivošću, što inače nije vaša jača strana. Svaka čast, lepo je nekada popustiti zbog pravog razloga!
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

♏ Škorpija

POSAO
Važno je da postavite jasnu granicu izmedju ličnih i zajedničkih interesa, novi ustupak možete učiniti pod uslovom da i ostali saradnici ispoštuju svoj deo obaveza. Važno je da se prilagodjavate uz očuvanje individualnosti.
LJUBAV
Partner u izvesnom smislu iskušava Vašu naklonost, potrudite se da uskladite zajednička interesovanja. Bolje je da se prilagodite nekim zajedničkim potrebama.
ZDRAVLJE
Skloni ste prehladi.

♐ Strelac

POSAO
Stalo Vam je da se predstavite svoje ideje na neki originalan način. Potrebna Vam je diplomatska nota i dobra poslovna strategija. Udružite svoje interese sa proverenim saradnicima i zatražite nečiji stručan savet.
LJUBAV
Obradovaće Vas novi emotivni signali ili gest pažnje sa nečije strane. Partner se iskreno trudi da ostvari sve Vaše potrebe.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

♑ Jarac

POSAO
Potrebne su Vam pouzdane informacije koje obećavaju uspešnu saradnju na raznim nivoima ili novi poslovni dobitak. Delujete podsticajno na svoju okolinu i zagovarate varijantu koja odgovara zajedničkim interesima.
LJUBAV
U dijalogu sa voljenom osobom imate dobru procenu, stalo Vam je da predstavite svoje mišljenje u različitim situacijama.
ZDRAVLJE
Problemi sa zubima.

♒ Vodolija

POSAO
Saradnici odobravaju Vaš način razmišljanja i to deluje ohrabrujuće na nastavak poslovnih pregovora. Važno je da održite dobru poziciju i uspešan nivo komunikacije na različitim stranama.
LJUBAV
Neko nije u stanju da ispuni Vaša emotivna očekivanja, ali uz malo mudrosti i strpljenja situacija može da se promeni. Nema razloga za veliku zabrinutost.
ZDRAVLJE
Preosetljivi ste.

♓ Ribe

POSAO
Pokušavate da odložite poslovnu situaciju koja zahteva dobru procenu i dodatnu koncentraciju. Važno je da imate ubedljive argumente u susuretu sa saradnicima.
LJUBAV
Ukoliko Vam je teško da kontrolišete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbegavajte izazovne ili provokativne situacije. Ponekad je teško postaviti jasnu »granicu«, izmedju glasa razuma i nekontrolisanih emocija.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. JANUARA 2021: DOBAR RAZVOJ LJUBAVNOG ŽIVOTA OHRABRIĆE VAS DA IDETE DALJE

NEDELJNI HOROSKOP OD 18. DO 24. JANUARA 2021: MIRNO UŽIVANJE U ZAJEDNIČKOJ VEZI ILI DISKRETNO TRAŽENJE SRODNE DUŠE