in

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. JUN 2019.: SUZDRŽITE SE DUBLJIH RAZGOVORA S LJUDIMA OKO VAS

Opozicija Marsa i Saturna danas pokreće mnoge uspomene, a danas imamo i jedan lep trigon Marsa i Neptuna, koja pad u sećanja može da izdigne i preokrene energiju u drugom pravcu, pravcu stvaralaštva, magičnog, kreativnog, a gde ćete se dobro osećati.

Dobro bi bilo dan provesti u tišini, daleko od zvukova koje prave prometne ulice, ali i grupe ljudi. Preosetljivi smo i uvredljivi, pa suzdržite se dubljih razgovora s ljudima oko vas, jer postoji opasnost da neke stvari potpuno pogrešno protumačite, ili izgovorite drugima.
Želimo vam uspeh na svim poljima danas.

OVAN ♈

POSAO
Zbog stavova koji su se do sada pokazali kao ispravni, kolege vas cene i osećate se kao važan i potvrđen deo kolektiva. Priznanja i pohvale su na pomolu.
LJUBAV
Usled događaja na radnom mestu pomalo zanemarujete partnera na šta će vam on skrenuti pažnju. Danas se 101% prepustite partneru.
ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

BIK ♉

POSAO
Danas je poslovni zadatak prilično obimane pa od kolega tražite pomoć pravilno raspoređujući deo po deo. Kolege su spremne da vam pomognu.
LJUBAV
Pod uticajem Meseca danas tragate za emotivnom pažnjom. Mada, nepromišljeni flert mogao bi da ima neprijatan rezultat. Čuvajte bolje svoju privatnost.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

BLIZANCI ♊

POSAO
Ne bi trebalo da toliko potencirate svoje viđenje trenutnog stanja. O vašem zalaganju ne bi trebalo da diskutuju kolege koje nisu sasvim upućene u vaš rad.
LJUBAV
Uživate u trenucima pažnje sa partnerom. Sviđate se osobi iz neposredne blizine, ali to ne bi trebalo da vam bude važno, zar ne?
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

ŽENA U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU TEŠKO PRONAĐE LJUBAV

JEDNA OSOBINA KONTROLIŠE TVOJ ŽIVOT: OVO JE PRIRODNI INSTINKT TVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA