in

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. JUNI 2020: SVIĐATE SE OSOBI IZ NEPOSREDNE BLIZINE, ALI TO NE BI TREBALO DA VAM BUDE VAŽNO, ZAR NE?

Vaga

POSAO
Danas postižete sve što želite. Vođeni svojim instinktima, ali i iskustvom okrećete sve u svoju korist. Slede pohvale.
LJUBAV
Osveženje i prekid monotonije u vezi. Partner neće moći da vam kaže ne za bilo šta što mu predložite. Iskoristite ovaj dan za odlazak u prirodu ili na bazen…
ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.

Škorpija

POSAO
Težite tome da vodite glavnu reč o svemu na radnom mestu. Ne dopustite previše mešanja drugih u novčana pitanja.
LJUBAV
Nemojte da se inatite partneru i da sitničarite. Razgovor sve rešava, a danas će partner da razume sve što mu kažete.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Strelac

POSAO
U kolektivu postoji neslaganje, ali ci se hvatate u koštac sa današnjom teškoćom. Kolege vam veruju i cene vaš profesionalizam.
LJUBAV
Partner vas uzrujava svojim plahovitim i drskim postupcima. Ne ulazite u raspravu, tretno je partner u negativnoj fazi ali i to će proći.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Jarac

POSAO
Nameravate da preorijentišete uži krug kolega u smer koji bi bio najisplativiji. Ali, nepredviđena dešavanja predstavlaju prepreku.
LJUBAV
Bićete prinuđeni da ispoštujete neke osnovne načine suživota. Mislite više na osećanja partnera kao što on misli na vaša.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Vodolija

POSAO
Krijete se od nadređenog koji vam često upućuje primedbe. Sve se može rešiti dogovorom. Danas ne razmišljajte o poslu, ostavite to za sutra.
LJUBAV
Budite oprezniji i uviđajniji u razgovoru sa partnerom jer dešava se da nekim rečima povredimo nekoga iako to nismo nameravali.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Ribe

POSAO
Imate odličnu profesionalnu ideju, ali sada nema mogućnosti da se u celosti realizuje. Treba vam malo strpljenja i doći će vaš trenutak.
LJUBAV
Partner i vi danas imate sasvim drukčije prioritete iako je želja za dokazima ljubavi prisutna na obe strane. Neće biti lako postići ravnotežu.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

6 TIPOVA FRAJERA SA KOJIMA SE SIGURNO NEĆEŠ ZABAVLJATI NAKON 25. GODINE

7 ZNAKOVA KOJE OTKRIVAJU DA JE ODAVNO LUD ZA TOBOM