in

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MART 2019-TE: SVE ŠTO SE DANAS DEŠAVA JE NESTABILNO, NEJASNO I ZBUNJUJUĆE

Ukoliko ste prethodnog dana uspeli da pokrenete energiju, ovaj današnji dan biće lak za preživljavanje, a ukoliko ste prethodni dan završili bez uspeha na polju protočnosti energije, ovaj četvrtak može vas mnogo više uznemiriti nego ostale kojima je sreda bila uspešnija na tom polju.

Sve što se danas dešava je nestabilno, nejasno i zbunjujuće. Dobar energetski start od juče olakšaće ovaj problem tako što ćete probleme moći preusmeriti u svoju korist! Povoljan aspekt Marsa i Saturna će vam pokazati put u kom pravcu delati.
Svako dobro vam želimo.

OVAN ♈

POSAO
Deluje vam kao da uprkos dobrim rezultatima na poslu, izostaju pohvale kao i novčana stimulacija. To može biti poražavajuće, ali ne odustajte. Dobra vremena samo što nisu.
LJUBAV
Ovnovi koje su u dugoj vezi mogu se osetiti kao da su upale u kolotečinu. Ako ste i vi jedan od njih, probajte da unesete malo raznolikosti u odnos sa partnerom.
ZDRAVLJE
Unosite više vitamina u svoj organizam.

BIK ♉

POSAO
Negativno reagujete na promene u poslovnom okruženju. Promenite stav jer nova situacija može biti povoljna po vas.
LJUBAV
Imate osećaj da vas partner ne razume. Opustite se i ne dozvolite sebi da vas zarobi loše raspoloženje. Ovaj vikend isplivajte, dosta dugo ste bili pod vodom.
ZDRAVLJE
Ako ste pušač, razmislite o tome da ostavite ovu lošu naviku.

BLIZANCI ♊

POSAO
Imate osećaj da vam kolege rade iza leđa i ne grešite u tome, nažalost. Pokušajte da ostanete sa svima u dobrim odnosima kako im ne biste pružili dodatni materijal za ogovaranje.
LJUBAV
Dozvoljavate da stres utiče na vaš privatni život. Bila bi dobra ideja da zajedno sa partnerom isplanirate neku opuštajuću aktivnost.
ZDRAVLJE
Pazite šta jedete.

9 TAKTIKA MANIPULACIJE KOJIMA UNIŠTAVATE MUŠKARCE

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MART 2019-TE: OVAJ DAN MNOGIMA DONOSI POZITIVNE STVARI