in

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MART 2020: IMAĆETE OSEĆAJ DA VI VIŠE PAŽNJE I STRPLJENJA ULAŽETE U ODNOS KOJI IMATE NEGO PARTNER

Ovan

Posao: Danas su svi razgovori koje vodite jako povoljni za buduće unapređenje vaše karijere. Smatraćete da imate i priliku da pokažete šta znate i da se to vašem poslodavcu dopada. Ukoliko ste bez posla, možete početi da se bavite za ozbiljniji novac nečim što je vaš trenutni hobi. Radite na unapređenju tog hobija.
Ljubav: Ljubavni problemi su trenutno iza vas. Bilo je nerazumevanja sa vaše strane prema partneru. Opustite se i uživajte sa njim. Ukoliko ste usamljeni, danas biste mogli da upoznate osobu sa kojom će vam dugi razgovori prijati.
Zdravlje: Imate osećaj da, ukoliko ste imali problem sa nekom bolešću, vam se simptomi ponovo vraćaju i da je niste u potpunosti izlečili. Obratite se lekaru.

Bik

Posao: Danas vam se posao odvija jako usporenim tempom. Vi biste da što pre završite sa poslom, vaši saradnici su poprilično neaktivni i to vama jako smeta. Izbegavajte nesuglasice, potrudite se da na miran način rešite sve nesuglasice. Oni koji su bez posla, danas će odustati od potrage istog. Smatraćete da će za potragu sutra biti bolji dan.
Ljubav: Partner vam je danas velika podrška u svemu. Bilo da su u pitanju poslovni problemi, bilo da su u pitanju neke druge nedoumice koje vas muče. Oni koji su usamljeni mogu imati želju da se bolje upoznaju sa osobom koja je već duže vreme u njihovoj blizini.
Zdravlje: Osećate se dobro. Moguće su povremene promene raspoloženja. Odmarajte što više, izbegavajte osobe koje vas iscrpljuju.

Blizanci

Posao: Danas ćete se na poslu boriti za svoje principe i vizije. Mislićete da kolege i nisu baš u pravu kada je u pitanju vaš deo posla. Smatraće da treba više da se potrudite. Vi ćete smatrati a su neosnovane njihove primedbe i imaćete argumente koji idu u vaš prilog. Nezaposleni bi mogli imati problem u komunikaciji sa potencijalnim poslodavcem.
Ljubav: Ljubavni život će vam danas stagnirati. Niti će biti novih izazova sa partnerom, niti ćete imati nekih nesuglasica. Oni koji su usamljeni, mogu ljubav naći na ulici, sasvim slučajno. Osoba koju danas budete upoznali može vam biti značajna za u buduće.
Zdravlje: Osećate se dobro. Moguće je da se pojave simptomi nekih hroničnih bolesti, ali vam one neće paviti velike probleme.

Rak

Posao: Ono što budete danas započeli, može vam uroditi plodom i biti od velikog značaja u budućnosti. Takođe, materijalni dobitak je moguć. Oni koji su bez posla mogu posao naći kod prijatelja, može biti ponuda koja bi vam materijalnu situaciju učinila stabilnom.
Ljubav: Partner vam može prigovarati u vezi nekih vaših postupaka koji su se dogodili u toku prethodnog dana to. Imaćete utisak da je partner u pravu i potrudićete se da razgovarate sa njim o tome. Slobodni bi mogli da uživaju u društvu suprotnog pola.
Zdravlje: Danas ćete se osećati dobro. Možete biti malo nervozniji nego inače, ali to neće uticati na vaše svakodnevno funkcionisanje.

Lav

Posao: Posao koji radite možda ne zadovoljava sve vaše kriterijume i viziju o poslu kojim biste vi trebali da se bavite. Imaćete utisak da za taj posao niste adekvatno plaćeni iako dajete svoj maksimum. Oni koji su bez posla imaju šansu da posao pronađu u objektu koji se bavi nekom vrstom usluga.
Ljubav: Željni ste slobode, posebno ako ste u poslednje vreme imali dosta razmirica i trzavica sa partnerom. Imaćete želju da se na neko vreme udaljite od partnera i razmislite o vezi u kojoj se nalazite. Oni koji su usamljeni želeće da uživaju u svojoj slobodi.
Zdravlje: Danas se možete osećati usamljeno i malo neraspoloženo.

Devica

Posao: Oni koji su zaposleni, najverovatnije čekaju unapređenje i žele da napreduju u svakom smislu. Dosadašnji posao vam nije pružao mogućnost za napredovanjem i želite to da promenite. Oni koji su u potrazi za poslom, ponude koje budu dobili smatraće neadekvatnim.
Ljubav: U ljubavi vam je sve već doživljeno sa partnerom. I lepi trenuci i trzavice tako da šta god da se desi vama to ne bi bio nikakav novitet ni problem. Oni koji su usamljeni, biće skloni flertu sa više osoba i uživaće u tome.
Zdravlje: Osećaćete se odlično. Udovoljavaćete sebi u svakom smislu. Uživaćete u društvu raznih vama dragih ljudi.

MJESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: SA VOLJENOM OSOBOM MORATE ISKRENO DA PORAZGOVARATE I PRIZNATE MU SVE

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: OČEKUJU VAS VELIKE PROMENE NA LJUBAVNOM PLANU KOJE NISTE PLANIRALI