in

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MART 2020: IMAĆETE OSEĆAJ DA VI VIŠE PAŽNJE I STRPLJENJA ULAŽETE U ODNOS KOJI IMATE NEGO PARTNER

Vaga

Posao: Danas se može desiti da vam neki poslovi deluju idealno za započinjanje, ali kako dan bude odmicao imaćete osećaj da to i nije najbolja ideja . Možda ćete želeti da promenite posao, ali to još uvek nije preporučljivo Oni koji su nezaposleni, sa potragom posla neka nastave neki drugi dan.
Ljubav: Imaćete pojačanu potrebu za romantikom i partnerom. Dan će biti pun izliva osećanja. Tako i treba jer je vas odnos odličan. Oni koji su usamljeni, takođe dan mogu provesti sa osobom koja je kao stvorena za njih. Verovatno je poznajete odavno, a danas ste se posle dužeg vremena videli.
Zdravlje: Odlično ćete se osećati. Bićete jako raspoloženi i uživaćete u društvu svojih najbližih.

Škorpija

Posao: Danas na poslu više maštate nego što imate želju da preduzmete nešto konkretno. Razmišljaćete o viziji vašeg idealnog posla. O načinu realizovanja istog onako kako vama to odgovara. Oni koji su nezaposleni mogu isto maštati o idealnom poslu koji bi voleli da rade.
Ljubav: Danas i kada je ljubav u pitanju, možete se voditi idejama o savršenoj ljubavi. Smatraćete da vaš partner treba još malo da se potrudi oko vas i bude taj idealan vaš deo. Slobodni takođe maštaju o pronalaženju idealnog partnera.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati. Bićete raspoloženi da razgovarate sa dragim ljudima o raznim temama koje vas danas okupiraju.

Strelac

Posao: Danas možete sanjariti o idealnom poslu koji biste mogli da radite. Trenutni posao vas previše iscrpljuje i nije više ono što vama odgovara. Ukoliko ste bez posla, prijatelji vas mogu upoznati sa potencijalnim poslodavcem.
Ljubav: Imaćete osećaj da vi više pažnje i strpljenja ulažete u odnos koji imate nego partner. Porazgovarajte sa partnerom o tome. Ukoliko ste bez partnera, večeras vas prijatelji mogu upoznati sa novom osobom i možete biti jako zainteresovani za nju.
Zdravlje: Bićete malo neraspoloženi i nervozni. To stanje će prolaziti tokom dana.

Jarac

Posao: Danas ste zadovoljni poslovnim rezultatima. Svesni ste truda koji ulažete u svoj rad i u skladu sa tim očekujete i rezultat. Oni koji su bez posla, razmišljaju da li da posao potraže kod bivšeg poslodavca ili da prihvate već ponuđenu ponudu.
Ljubav: Ljubavni život vam je uobičajen, ukoliko imate partnera. Prijatno vreme ćete provoditi sa njim i bićete zadovoljni. Ukoliko ste usamljeni, možete vreme provoditi sa osobom koja vam se dopada. Želećete da ga bliže upoznate kako biste videli da li vam odgovara.
Zdravlje: Osećate se dobro, vodite računa o svom zdravlju, bavite se fizičkim aktivnostima.

Vodolija

Posao: Poslovna situacija iz dana u dan postaje sve bolja i bolja. Ulažete veliki trud i napor i to zahtevate i od svojih saradnika. Oni koji su bez posla, mogu dobiti ponudu, za koju će smatrati da nije najadekvatnija i ne bi vam pružila mogućnost da se realizujete.
Ljubav: Ukoliko ste imali razmirica sa partnerom, moguće je da je rešavanje istih doprinelo tome da se vaš odnos produbi i bolje se upoznate. Probleme sa partnerom rešavajte mirnim putem. Slobodni bi mogli da uživaju u društvu svojim prijatelja i simpatije.
Zdravlje: Ukoliko imate hroničnih problema sa zdravljem, obratite pažnju jer je danas moguće da se ti simptomi ponovo pojave. Što više odmarajte.

Ribe

Posao: Posao vam danas nije na prvom mestu. Radićete ga kao i obično i neće biti nikakvih problema u realizaciji istog. Ukoliko ste u potrazi za poslom, smatrate da još uvek ne dobijate najadekvatniju ponudu i zaslužujete mnogo više od ponuđenog. Strpite se još koji dan.
Ljubav: Ljubav će danas biti jako važna u vašem životu. Uživaćete sa partnerom. Danas ćete mu se posvetiti, jer ste najverovatnije shvatili da ste ga u proteklom periodu zapostavljali. Oni koji su slobodni, danas mogu započeti vezu sa osobom koja ih već duže vreme privlači.
Zdravlje: Zdravlje vam je danas na jako zavidnom nivou. Puni ste energije i želje za fizičkom aktivnošću.

MJESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: SA VOLJENOM OSOBOM MORATE ISKRENO DA PORAZGOVARATE I PRIZNATE MU SVE

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: OČEKUJU VAS VELIKE PROMENE NA LJUBAVNOM PLANU KOJE NISTE PLANIRALI