in

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. OKTOBAR 2018-TE: DANAS STE PUNI ELANA I POZITIVNE ENERGIJE, NASTAVITE GDJE STE JUČE STALI

Još jedan lep dan pred nama, dani su sunčani, energija Sunca je darežljiva i svakog od nas ispunjava elanom i pozitivnim mislima. Nastavite tamo gde ste juče stali, uživajte u ovoj nedelji, izađite sa prijateljima, uživajte u prelepom danu.

Ukoliko ste raspoloženi, danas biste mogli da preuredite svoj stambeni prostor, osetićete se mnogo bolje. Nekada su tako male stvari lek za dušu. Kraj dana dočekajte u miru i okruženju koje godi vašim čulima. Opustite se i smireni i ispunjeni dočekajte narednu nedelju.

Ovan ♈


POSAO
Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponuje vam podrška koju dobijate. Učinite sve da iskombinujete različite ciljeve i lično zadovoljstvo.
LJUBAV
Partner očekuje vašu emotivnu privrženost. Ponekad je dovoljno da se sporazumevate pogledima i toplim osmehom. Nema razloga da postavljate suvišna pitanja.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

Bik ♉


POSAO
Delujete samouvereno i donosite blic procenu. Na sreću, mnoge okolnosti su na vašoj strani i utiču na pozitivan rasplet poslovnih događaja.
LJUBAV
Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obavešteni i to dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Blizanci ♊


POSAO
Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su vaša procena i način delovanja od zajedničkog interesa.
LJUBAV
Emotivna nota koju osećate vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

OVO JE 5 NAJPODLIJIH ZNAKOVA ZODIJAKA KOJI ĆE TI SE OSVETITI KAD-TAD

U OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA SE RAĐAJU NAJPAMETNIJE OSOBE