in

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. DECEMBAR 2018-TE: PREGRŠT DOBRIH VIBRACIJA, OPTIMIZMA I ENERGIJE

Merkur u Strelcu i danas sve do 6.januara kada će preći u Strelca donosi nam i danas pregršt dobrih vibracija, optimizam i energiju koja nam je uvek dobrodošla. Bićete sami poput magneta za ljude poput vas, a zajedno bićete sjajno društvance za provod ovog decembarskog vikenda. Toliko je lepih dešavanja pred nama, euforija novogodišnjih praznika uveliko je počela, verujemo da i vas hvata sveopšta groznica i da ste uveliko u pregovorima gde i s kim provesti najlepše dane.

Ovan ♈


POSAO
Ne drži vas mesto pa vam sedenje verovatno neće prijati. Izmišljajte sebi neke obaveze da biste bili u pokretu. Ako se bavite privatnim poslom, ne uvodite nikave novine.
LJUBAV
Kod zauzetih pripadnica znaka je naglašen individualni princip. Verovatno vas nervira partnerovo ponašanje i dosadna svakodnevica koju biste promenili.
ZDRAVLJE
Moguće su vam stomačne tegobe.

Bik ♉


POSAO
Privedite nešto kraju i dozvolite intuiciji da vas vodi. Izbegnite poslove sa rođacima i ljudima koje ne poznajete lično. Okružuju vas izvesni tračevi kojima ne bi trebalo da se bavite.
LJUBAV
Polako vas napušta subjektivni osećaj usamljenosti. Ovo je mogima napravilo problem u odnosu tokom prethodne nedelje.
ZDRAVLJE
Vratni deo kičme vam je problematičan.

Blizanci ♊


POSAO
Možete da računate na niz srećnih okolnosti. Savet je da planirate dugoročno i iskoristite svoje trenutne resurse. Prihvatite savet ili podršku osobe rođene u vodenom znaku.
LJUBAV
Počinjete da se zagrevate. Slobodni pripadnici znaka napokon primećuju nekoga u svom okruženju. Dalji kontakti postaju sve interesantniji.
ZDRAVLJE
Zdravije se hranite.

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. DECEMBAR 2018-TE: BIĆETE NEUMORNI, PREDANI I STRPLJIVI

KAKO DA GA USREĆIŠ: LAVU POKAŽI DA JE VAŽAN, BIKU NAPRAVI INTIMNU ATMOSFERU