in

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. FEBRUAR 2019-TE: DOBAR PERIOD DA KONAČNO POVUČETE NEKE DOBRE POTEZE

Sve je jasno, imate period koji je pred vama da pokrenete neke dobre poteze, donesete dobre odluke, a sa tim možete da počnete već danas. Uradite danas nešto dobro za vas, zbog čega ćete biti zadovoljni i opušteni ceo vikend, a od večeras se prepustite odmaranju i dobroj zabavi.

Ovan ♈


POSAO
Kod proverenih izvora raspitajte se o pojedinostima vezano za poslovni poduhvat koji je ponuđen. Stimulišete kolege na bolji rad i potencirate alternativu koja je najisplativija.
LJUBAV
Na emotivnom planu, moguće su manje oscilacije. Ako želite da kažete sve što mislite, pravo vreme je za to, i za smirivanje napetosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Bik ♉


POSAO
Kolege se slažu sa Vašim viđenjem situacije, što uliva optimizam. Bitno je da na toj uspešnoj lestvici i ostanete, potrudite se da tako i bude.
LJUBAV
Partner danas neće biti u mogućnosti da izađe u susret Vašim željama. Malo sačekajte i videćete da će sigurno sve biti kako treba.
ZDRAVLJE
Mogući su manji problemi sa kožom.

Blizanci ♊


POSAO
U narednom periodu suočavaćete se sa prilično komplikovanim poslovnim poduhvatom. Najradije biste ga ostavili za neko drugo vreme, ali to je sada nemoguće.
LJUBAV
Problemi sa posla će se odraziti i na ljubavnom planu, pa bi bilo dobro da se ne upuštate olako u rasprave. Dajte i sebi i partneru malo vremena.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

3 OSOBINE ZBOG KOJIH MOŽETE DA IMATE SVAKOG MUŠKARCA

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. FEBRUAR 2019-TE: BIK PRIJATELJSKI RASPOLOŽEN, VAGA PREPUNA NOVIH IDEJA