in

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. FEBRUAR 2020: APSOLUTNO MAGIČAN DAN SA INTUICIJOM NA VRHUNCU

Danas Mesec pravi sve samo dobre aspekte, što ovaj dan čini apsolutno magičnim. Intuicija na vrhuncu omogućiće nam da spoznamo suštinu i prodremo u srž svoga bića u potrazi za stvarnim potrebama i apsolutnim mirom, odakle ćemo bar neko vreme imati drugačiji pogled na mnoge stvari, izdignuti se i biti mudriji nego inače…

Ovan


POSAO
Kod proverenih izvora raspitajte se o pojedinostima vezano za poslovni poduhvat koji je ponuđen. Stimulišete kolege na bolji rad i potencirate alternativu koja je najisplativija.
LJUBAV
Na emotivnom planu, moguće su manje oscilacije. Ako želite da kažete sve što mislite, pravo vreme je za to, i za smirivanje napetosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Bik


POSAO
Kolege se slažu sa Vašim viđenjem situacije, što uliva optimizam. Bitno je da na toj uspešnoj lestvici i ostanete, potrudite se da tako i bude.
LJUBAV
Partner danas neće biti u mogućnosti da izađe u susret Vašim željama. Malo sačekajte i videćete da će sigurno sve biti kako treba.
ZDRAVLJE
Mogući su manji problemi sa kožom.

Blizanci


POSAO
U narednom periodu suočavaćete se sa prilično komplikovanim poslovnim poduhvatom. Najradije biste ga ostavili za neko drugo vreme, ali to je sada nemoguće.
LJUBAV
Problemi sa posla će se odraziti i na ljubavnom planu, pa bi bilo dobro da se ne upuštate olako u rasprave. Dajte i sebi i partneru malo vremena.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. FEBRUARA 2020: DISTANCA U LJUBAVNIM ODNOSIMA BIĆE VAŠ ODGOVOR NA POTREBE DRUGE STRANE ZA NJEŽNOSTIMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. FEBRUAR 2020: DA ZA MIR, NOVE SPOZNAJE I POČETKE