in

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. JANUAR 2020: TRAŽITE SKLAD I MIR, POSVETITE SE LJUDIMA DO KOJIH VAM JE STALO

Mesec danas ulazi u znak Vage i fokusira se na polje odnosa. Stalo vam je do sklada, harmonije i mira, s težnjom ka što jačoj bliskosti. Ovo je dan za sve vas koji ste u vezi koja nije prolazna, te se posvetite onima koje volite i do kojih vam je istinski stalo. Negujte i širite ljubav. Lep dan prožet ljubavlju želimo svima.

Ovan


POSAO
Nečije reči produbljuju vaše nezadovoljstvo. Ipak, da biste sačuvali dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtevima.
LJUBAV
Primećujete kako vam često nedostaje emotivna podrška, ali ne želite glasno da zatražite nečiju pažnju ili prisustvo. Prikrivanjem slabosti pojačavate svoju nesigurnost.
ZDRAVLJE
Skloni ste prehladi.

Bik


POSAO
Delujete nepoverljivo prema nekim saradnicima i tražite dodatne informacije kako biste razjasnili sve dileme. Nesporazum može da kulminira na vašu štetu.
LJUBAV
Ne budite strogi ili nepravedni prema osobi koja očekuje vaše iskreno razumevanje. Nema potrebe da se lagodnijim ponašanjem poigravate sa nečijim osećanjima.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Blizanci


POSAO
Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko vas usmerava na kreativno izražavanje. Pokažite da imate dovoljno poverenja u bliske saradnike.
LJUBAV
Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra nekim zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji.
ZDRAVLJE
Uzimajte više vode.

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. JANUAR 2020: VEĆA PRODUKTIVNOST NEGO INAČE, EMOCIJE SU U DRUGOM PLANU

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. JANUAR 2020: NE ZANOSITE SE NEČIJIM LASKANJEM I NE VERUJTE U SREĆU KOJA DOLAZI IZNENADA