in

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. JUN 2019: OVO JE DAN ZA ADRENALIN, UŽIVANJE, PUTOVANJA, SREĆU I RADOST

Mesec ulazi u znak Strelca na početku letnjeg vikenda, što je odličan znak da ovu subotu prati dobra energija koju bi valjalo dobro iskoristiti.

Ovo je dan za adrenalin, uživanje, putovanja, sreću i radost! Inspiraciju svako od nas ima u nečemu posebnom, te danas se pozabavite onim što vas pokreće ispunjava i drži nasmejanim i vedrim! Naravno, uz sve ide i odabir prave ekipe prijatelja uz koje će doživljaj biti kompletan!
Uživajte u divnom danu!

OVAN ♈

POSAO
Poslu ste pristupili odgovorno i uočili ste različite greške svojih kolega. Zato želite da sve razjasnite. Budite spremni na kompromis.
LJUBAV
Partner će vam možda saopštiti nešto što ne želite da čujete. Budite jaki i ne shvatajte stvari suviše dramatično.
ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.

BIK ♉

POSAO
Kompromis sa nekim mogao bi vam napraviti problem! Pazite šta potpisujete. Ukoliko se neuspeh već dogodio, shvatite da se na greškama uči i ubuduće budite pažljiviji.
LJUBAV
Nešto vas udaljava od partnera i čini vam se da ste nemoćni da nešto promenite. Nije tako, sve se može dovesti u red, potrebno je samo malo vaše dobre volje.
ZDRAVLJE
Izbegavajte stresne situacije.

BLIZANCI ♊

POSAO
Nemojte mnogo da očekujete od planiranih poslovnih poduhvata. Pitanje je koliko su rizični i treba ih dobro preispitati.
LJUBAV
Na emotivnom planu, nemojte biti puni sebe. Partnera trenutno ne zanimaju mnogo vaše ideje, ali vi ćete dati sve od sebe da ih realizujete.
ZDRAVLJE
Više spavajte.

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. JUNA 2019: OVO JE NEDELJA U KOJOJ ĆE NAJVIŠE UŽIVATI BLIZANCI, ŠKORPIONI I OVNOVI A EVO I ZAŠTO

SVIMA IDE NA ŽIVCE: OVO JE NAJKOMPLIKOVANIJI ZNAK ZODIJAKA