in

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MAJ 2020: PAŽLJIVIJE ANALIZIRAJTE NOVE PORUKE KOJE DOBIJATE OD VOLJENE OSOBE

Vaga

POSAO
Ukoliko se previše uživljavate u ulogu dežurnog kritičara, potrebno je da se suočite i sa nekim negativnim reakcijama koje stižu od vaših saradnika. Ne možete uvek da utičete na nečije mišljenje ili ponašanje.
LJUBAV
Izbegavajte situacije koje deluju suviše provokativno ili osobu koja ne odgovara vašim emotivnim afinitetima. Morate imati dozu samokontrole i opreza.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Škorpija

POSAO
Ponekad je teško priznati lični poraz pred saradnicima, ali na takav način dobijate novu priliku da ostvarite svoje namere. Vaše ideje možda ne mogu da zažive u stvarnosti bez nečijeg praktičnog usmeravanja i podrške.
LJUBAV
Pažljivije analizirajte nove poruke koje dobijate od voljene osobe. Nemojte ignorisati nečije reči ili emotivno upozorenje samo zato što vam se ne dopada ono što čujete.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Strelac

POSAO
Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određenu diskreciju. Međutim, vi imate drugačije ideje tako da odbijate sporednu ulogu u poslovnoj saradnji. Dobro razmislite pre nego što povučete novi potez.
LJUBAV
Partner deluje nezadovoljno i čini vam se kao da mrzovoljno komentariše vaše zahteve. Ponekad priželjkujete i više nego što je moguće pa zato korigujte svoje kriterijume.
ZDRAVLJE
Neraspoloženi ste.

Jarac

POSAO
Vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubedljiv utisak na određene saradnike ili na jednu uticajnu osobu. Preostaje vam da prihvatite kompromisno rešenje.
LJUBAV
Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja vas dobro poznaje. Potrebna vam je nečija iskrena podrška. Potiskivanjem osećanja samo podstičete još veću napetost.
ZDRAVLJE
Više šetnje će vam prijati.

Vodolija

POSAO
Mimo svoje volje upetljali ste se u različite poslovne situacije, a sada tražite dobar izlaz ili neko praktično rešenje. Sačuvajte prisebnost duha, svaki problem ima potencijalno dobro rešenje.
LJUBAV
Izbegavajte rivalske odnose ili iznenadne izlive ljubomore u susretu sa bliskom osobom. Neko ima sve veći uticaj na vaše emotivno raspoloženje.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Ribe

POSAO
Izbegavajte zaoštrenije sukobe sa saradnicima ili sa osobom koja vas obavezuje na određene uslove. Ne možete svima da ugodite, ali ne treba da zanemarite pozitivnu stranu partnerstva ili ulogu koju imaju određeni saradnici.
LJUBAV
Potrebna vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

PRVI MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2020: KAKO STE RADILI RANIJE, TAKO SADA MORATE SNOSITE SVE POSLEDICE

ZAŠTO TREBAŠ ODUSTATI OD IDEJE DA MORAŠ DA IMAŠ NEKOG