in

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. FEBRUAR 2020: DA ZA MIR, NOVE SPOZNAJE I POČETKE

Mesec danas ulazi u znak Strelca, što će nam ukazati na važnost spoznaje sreće u svemu što nam život nanosi na put, uz nalaženje svrhe svog postojanja kroz sve što budemo radili. Mars danas ulazi u Jarca, gde boravi sve do kraja meseca marta, odakle nam šalje mir, stabilnost,disciplinu i marljivost, prožete zrelošću, strpljenjem i voljom za uspehom.

Ovan


POSAO
Bez obzira na različite neprijatnosti koje Vas prate u susretu sa saradnicima, predstoji Vam dobro rešenje. Potrebno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju, izbegavajte ishitrene odluke.
LJUBAV
Pokažite da posedujete plemenite osobine, kao što su velikodušnost i empatija prema dragim osobama. Važno je da oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Bik


POSAO
Pomisao da se nalazite za veliki korak ispred drugih, deluje podsticajno i uzdbudljivo. Vaše poslovne namere, želje i motivi su jasni. Sve se svodi na upotrebu određenih formula, koje donose poslovni uspeh i emotivno zadovoljstvo.
LJUBAV
Upotrebite neke skrivene adute u nameri da očarate svog partnera. Sve je dozvoljeno, ako prija zajedničkim potrebama i ukusu.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

Blizanci


POSAO
Shvatili ste suštinu problema i pokušavate da organizujete svoju okolinu na uspešnije poslovanje. Dobar poslovni potez donosi pozitivan odjek. Važno je da precizno objasnite svoje ideje kako biste dobili podršku saradnika.
LJUBAV
Partner ne želi da Vam poveri svoje tajne namere, ali Vi ne odustajete lako. Odbijanje Vas dodatno podstiče na akciju.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. FEBRUAR 2020: APSOLUTNO MAGIČAN DAN SA INTUICIJOM NA VRHUNCU

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. FEBRUAR 2020: DANAS MOŽETE IMATI MALIH NESUGLASICA SA PARTNEROM