in

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. APRIL 2020: STRIJELAC BLISTA NA POSLU, RAK SAM SEBI UDOVOLJAVA

Rak


Posao: Oni koji su zaposleni, najverovatnije čekaju unapređenje i žele da napreduju u svakom smislu. Dosadašnji posao vam nije pružao mogućnost za napredovanjem i želite to da promenite. Oni koji su u potrazi za poslom, ponude koje budu dobili smatraće neadekvatnim.
Ljubav: U ljubavi vam je sve već doživljeno sa partnerom. I lepi trenuci i trzavice tako da šta god da se desi vama to ne bi bio nikakav novitet ni problem. Oni koji su usamljeni, biće skloni flertu sa više osoba i uživaće u tome.
Zdravlje: Osećaćete se odlično. Udovoljavaćete sebi u svakom smislu. Uživaćete u društvu raznih vama dragih ljudi.

Lav


Posao: Danas se može desiti da vam neki poslovi deluju idealno za započinjanje, ali kako dan bude odmicao imaćete osećaj da to i nije najbolja ideja . Možda ćete želeti da promenite posao, ali to još uvek nije preporučljivo Oni koji su nezaposleni, sa potragom posla neka nastave neki drugi dan.
Ljubav: Imaćete pojačanu potrebu za romantikom i partnerom. Dan će biti pun izliva osećanja. Tako i treba jer je vas odnos odličan. Oni koji su usamljeni, takođe dan mogu provesti sa osobom koja je kao stvorena za njih. Verovatno je poznajete odavno, a danas ste se posle dužeg vremena videli.
Zdravlje: Odlično ćete se osećati. Bićete jako raspoloženi i uživaćete u društvu svojih najbližih.

Devica


Posao: Danas na poslu više maštate nego što imate želju da preduzmete nešto konkretno. Razmišljaćete o viziji vašeg idealnog posla. O načinu realizovanja istog onako kako vama to odgovara. Oni koji su nezaposleni mogu isto maštati o idealnom poslu koji bi voleli da rade.
Ljubav: Danas i kada je ljubav u pitanju, možete se voditi idejama o savršenoj ljubavi. Smatraćete da vaš partner treba još malo da se potrudi oko vas i bude taj idealan vaš deo. Slobodni takođe maštaju o pronalaženju idealnog partnera.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati. Bićete raspoloženi da razgovarate sa dragim ljudima o raznim temama koje vas danas okupiraju.

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. APRILA 2020: NIKAKO DA DOSEGNETE ONO ČEMU TEŽITE U LJUBAVI, NEMOJTE BORITI S NEČIM ŠTO NEMA SMISLA

KAKO SE KOJI ZNAK PONAŠA U LJUBAVI: BIKOVI ZAPOSTAVLJAJU SVE, DJEVICU OBUZIMA POTPUNO