in

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. FEBRUAR 2020: DANAS MOŽETE IMATI MALIH NESUGLASICA SA PARTNEROM

Draga moja, dobro jutro ti želi tvoja CiciMici. Kao što znaš, svako jutro ja ti donosim najbolji dnevni horoskop. Vikendom ujutro oko 8h a radnim danima već oko 7h možeš ga pročitati na mojoj Facebook stranici.

Budi sigurna da me pratiš redovno i nikada nemoj propustiti najbolji horoskop.

Ugodan dan ti želi CiciMici 😊

Ovan

Posao: Danas možete razmišljati o konfliktu koji se pre par dana imali sa kolegama, zbog nerazumevanja. Smatraćete da treba da obratite pažnju na komunikaciju i partner vam to može savetovati. Oni koji su bez posla, mogu nešto danas raditi honorarno.

Ljubav: Odmor od svakodnevnog stresa možete potražiti u zagrljaju svog partnera. Imaćete potrebu da mu ispričate detaljno šta se sve zbiva u vašoj glavi. Oni koji su slobodni, mogu uživati u društvu jako zanimljive osobe. Veče je posebno intrigantno.

Zdravlje: Oblačite se dobro. Možete imati problem sa kostima ili zubima. Utopljavajte se i večeras uživajte u društvu.

Bik

Posao: Ukoliko vas intuicija danas upozorava na potencijalnu opasnost od strane neke osobe koja se često nalazi u vašem okruženju, poslušajte je, vaš unutrašnji glas vam sada ne govori ništa bez razloga. Razmišljate o strategijama i kako da se čuvate potencijalnih intriga.

Ljubav: Vaša potreba da nekoliko sati provedete sami sa partnerom i danas dolazi do izražaja. Na sreću, vaš partner isto to želi. Oni koji su slobodni, mogu započeti vezu sa osobom koja ima se već duže vreme dopada. Uživajte u večernjem izlasku.

Zdravlje: Više spavajte, imate osećaj da ste hronično umorni. Jedite na vreme i vodite računa o ishrani. Odmarajte i uživajte sa partnerom.

Blizanci

Posao: Nekima od vas dolaze poslovni preokreti,nova radna mesta, novi projekti i saradnje. Sasvim slučajno na nedeljnom ručku možete sve ovo ugovoriti. Oni koji su bez posla isto mogu razgovarati danas o poslu sa prijateljima.

Ljubav: Možda danas i nećete imati baš tako sjajan odnos sa voljenom osobom. Može doći do svađa i razmirica. Vi ćete želeti jedno, ona drugo i na kraju je najbolje za oboje da danas ne želite ništa. Potrudite se da ne dođe do teških reči.

Zdravlje: Danas ćete se osećati dobro, ali bićete malo i nervozni. Odmarajte se više ili bavite fizičkim aktivnostima. Sport vam može pomoći da se oslobodite stresa.

Rak

Posao: Danas imate želju da odmorite malo od posla. Nećete biti pod pritiskom da nešto morate da završite u toku dana. Taj posao može sačekati do sutra ili za narednu bez ikakvih problema i ometanja daljeg rada. Nezaposleni mogu od sutra pronaći nov posao.

Ljubav: Vi ste u periodu koji vam donosi iznenadna, lepa poznanstva i dosta osoba koje bi želele da vam se približe. No, prošlost danas igra bitnu ulogu kod vas, koliko god vi želeli da je sklonite od sebe. Moguće je da će vam se javiti bivši partner. Ili ga danas možete videti sasvim slučajno

Zdravlje: Danas ćete se osećati dobro. Odmaraćete dovoljno i dan čete provesti vez ikakvih tegoba. Boravite što više u prirodi.

Lav

Posao: Iako na poslu sve uglavnom funkcioniše kako treba i vi sami vidite da ćete vremenom uspeti da ostvarite ono što ste zacrtali, ipak se vi po malo osećate nezadovoljno. Nemojte previše razmišljati o onome na šta danas ne možete da utičete, biće boljih danas za završetak posla.

Ljubav: Ponašanja vaših udvarača su u ovoj nedelji totalno nedefinisana. U jednom trenutku vam šalju poruke u drugom vas zovu, pričaju jedno, pa drugo. Opustite se, znate da ostavljate lep utisak na suprotni pol. Moguće je da ćete popiti kafu sa osobom koju ćete početi da simpatišete. Provedite prijatno veče.

Zdravlje: Ukoliko budete imali problem sa zglobovima ili kostima generalno, obratite se lekaru. Odmarajte večeras u društvu dragih ljudi.

Devica

Posao: Danas možete razmišljati o poslu i o načinu na koji ćete nešto u narednim danima rešiti. Oni koji su bez posla, mogu nešto raditi honorarno ili razmišljati gde mogu posao potražiti i kakav posao je trenutno njima potreban.

Ljubav: Odmarajte što više u zagrljaju svog partnera. Imaćete potrebu da mu ispričate detaljno šta se sve zbiva u vašoj glavi. Odnos možete poboljšati i unaprediti otvorenom komunikacijom. Oni koji su slobodni, mogu uživati u društvu jako zanimljive osobe.

Zdravlje: Oblačite se dobro. Možete imati problem blagim glavoboljama.

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. FEBRUAR 2020: DA ZA MIR, NOVE SPOZNAJE I POČETKE

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. FEBRUAR 2020: VI KOJE STE USAMLJENE, VEČERAS MOŽETE UPOZNATI OSOBU KOJA ĆE OSTAVITI JAK UTISAK NA VAS