in

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. JUN 2019: DANAS JE DAN ZA DOBRE ODLUKE I REŠAVANJE STVARI IZ PROŠLOSTI

Počinjemo sa još jednim radnim danom, nedelju otvaramo sa energijom Meseca u Strelcu, odlična kombinacija da krenemo sa rešavanjem svih onih stvari koje su ostale iz prošlosti kao i onih koje nam se danas nametnu.

Danas je dan za izbor pravih vrednosti, sve dileme koje su pred vama možete lako i pravilno da otklonite. Danas je dan za (dobre) odluke.

Mesec je pun, danas se zatvara jedan ciklus, krećemo sa novim, isplanirajte malo i vreme za sebe, za odmor, za punjenje pozitivnom energijom, pa se večeras lepo provedite sa osobama u čijem društvu ste najopušteniji, makar ostali i sami ako vam to najviše prija!

Lep dan vam želimo.

OVAN ♈

POSAO
Situacija na radnom mestu se mena na bolje. Osetićete veliku podršku saradnika, ali i nadređenih. Danas bi mogao da bude jako dobar dan za posao, pa se zato potrudite i dajte sve od sebe.
LJUBAV
Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem, a jednom kada saznate, problem ćete rešiti na najbolji način za vas.
ZDRAVLJE
Muči vas nesanica.

BIK ♉

POSAO
Izuzetno ste opterećeni promenama koje su se desile. Ipak možete biti i prijatno iznenađeni obrtom situacije. Današnji dan bi morao da bude jako dobar što se posla tiče, šanse su svuda oko vas!
LJUBAV
Pokušejte da definišete svoje želje i očekivanja. Tako ćete partnera usmeriti kako da se ponaša. Oni koji su slobodni, danas bi mogli da upoznaju interesantnu osobu.
ZDRAVLJE
Ne ignorišite tegobe koje imate već posetite lekara.

BLIZANCI ♊

POSAO
Bitno je da imate dobru taktiku jer samo na taj način možete da dođete do pravog rešenja. Ako vam je taktika u glavi danas je iskoristite pošto su planetarni aspekti na vašoj strani, bar što se posla tiče.
LJUBAV
Zaljubljeni ste i delujete srećno zbog toga, mada ipak malo više udovoljavate sebi. Ne dozvolite da takvo ponašanje uništi harmoniju u vašoj vezi, znajte da je za ljubav uvek potrebno dvoje.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

AKO RASKINEŠ SA NEKIM OD OVIH 7 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA, NAPRAVIĆE VAM PAKAO OD ŽIVOTA

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JUN 2019: PREISPITIVANJE GRANICA, OPTIMIZAM I IZNENADNI DOBITAK