in

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. MAJ 2020: POSTAVLJATE POGREŠNA PITANJA I VRŠITE EMOTIVNI PRITISAK NA VOLJENU OSOBU

Sunce u trigonu sa Jupiterom ove nedelje, koje nam donosi motivisanost za neke ciljeve koji su nam već dugo u mislima, međutim javlja se i preispitivanje da li prepoznajemo svrhu u tome.

Unutrašnji osećaj je ključan danas, pratite svoju intuiciju iako okolnosti možda i ne rade za vas. Ovo je dan za neke nove početke ukoliko im je cilj plemenite prirode.
Verujte u sebe. Lep dan vam želimo.

Ovan

POSAO
Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju među saradnicima. Nemojte štedeti svoju kreativnu energiju ili vreme. Poslovni uspeh ne ispunjava vaša očekivanja, ali ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale sjajnim rezultatima.
LJUBAV
Delujete uznemireno i zabrinuto i imate utisak da nepravedno trpite zbog partnerovog čudnog ponašanja ili odsutnosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Bik

POSAO
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ograniči vašu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti da se nesporazum negativno odražava na vašu koncentraciju.
LJUBAV
Pažljivije birajte društvo za izlazak ili za intimno poveravanje. Ponekad sve izgleda suviše lepo samo na prvi pogled.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Blizanci

POSAO
Pažljivo analizirate različite događaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, realno odmerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za preteranu razmetljivost.
LJUBAV
Postavljate pogrešna pitanja i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Rak

POSAO
Susret ili razgovor sa jednom osobom za vas predstavlja dobitničku kombinaciju pa zato prihvatite ideju o poslovnj saradnji. Važno je da odaberete pravi momenat za to.
LJUBAV
Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Lav

POSAO
Pokušavate da odložite poslovnu situaciju koja zahteva dobru procenu i dodatnu koncentraciju. Važno je da imate ubedljive argumente u susuretu sa saradnicima.
LJUBAV
Ukoliko vam je teško da kontrolišete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbegavajte izazovne ili provokativne situacije.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

Devica

POSAO
Saradnici odobravaju vaš način razmišljanja i to deluje ohrabrujuće na nastavak poslovnih pregovora. Važno je da održite dobru poziciju i uspešan nivo komunikacije.
LJUBAV
Neko nije u stanju da ispuni vaša emotivna očekivanja, ali uz malo mudrosti i strpljenja situacija može da se promeni. Nema razloga za veliku zabrinutost.
ZDRAVLJE
Preosetljivi ste.

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MAJ 2020: SPREMNI STE DA NAPRAVITE KORAK KAKO BI DOŠLO DO POČETKA NOVE VEZE

7 DANA – 7 NOVIH MOGUĆNOSTI: HOROSKOP PO DANIMA U NEDELJI ZA PERIOD OD 18. DO 24. MAJA 2020. GODINE