in

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. NOVEMBAR 2019: BUDITE OKRUŽENI LJUDIMA KOJE VOLITE, UŽIVAJTE U LAKIM TEMAMA

Jarac


POSAO
Obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za poslovni dobitak. Potrebno je da reagujete u određenom trenutku i kategorično da zaštite svoje interese.
LJUBAV
Potrudite se da delujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova.
ZDRAVLJE
Izbegavajte stresne situacije.

Vodolija


POSAO
Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas iznenada uslovljava. Na vama je da svojim saradnicima predložite korisno rešenje koje treba da zadovolji različite interese.
LJUBAV
Neko vas povremeno iritira svojim ponašanjem i komentarima, tako da delujete napeto. Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom.
ZDRAVLJE
Prijaće vam relaksacija.

Ribe


POSAO
Nema razloga da odlažete susret sa saradnicima. Trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu. Postoji osoba za koju vas vezuju zajednički poslovni interesi i pozitivno iskustvo.
LJUBAV
Pokažite iskrenu zahvalnost pred bliskom osobom. Prepustite svom partneru glavnu ulogu u zajedničkim situacijama, posebno kada vas ljubavni zanos vodi ka najlepšem zadovoljstvu.
ZDRAVLJE
Prijaće vam dijetalna i vitaminska ishrana.

OVA 2 HOROSKOPSKA ZNAKA IMAJU NAJVIŠE SREĆE U ŽIVOTU

OVA 4 ZNAKA NE MOGU DA PREŽIVE BEZ TELEFONA