in

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. FEBRUAR 2020: VI KOJE STE USAMLJENE, VEČERAS MOŽETE UPOZNATI OSOBU KOJA ĆE OSTAVITI JAK UTISAK NA VAS

Vaga

Posao: Danas možete doći na nagovor kolega u dilemu na koji način možete da uradite poslove . Smatrate da ste dali sve od sebe da se svi poslovi završe i da treba i druga strana da uloži trud.

Ljubav: Danas imate jako lepu komunikaciju sa partnerom i želju da sa njim razgovarate o svemu i budete mu današnja inspiracija. Uspećete u tome. Sumiraćete utiske i prepričavaćete događaje koji su vas još više spojili.

Zdravlje: Odlično ćete se danas osećati. Bićete jako raspoloženi i uživaćete u danu sa dragim ljudima.

Škorpija

Posao: Svesni ste da morate da date sve od sebe da poslovi budu pokrenuti onako kako ste zamislili. Posebno ako su vam partneri osobe iz inostranstva. Tu ne možete grešiti i praviti improvizacije.

Ljubav: Razmišljate danima kakvo biste mogli iznenađenje da pripremite partneru. Šta god da uradite sve okolnosti će vam ići na ruku. Ukoliko ste usamljeni, prihvatite poziv svojih prijatelja da večeras svi zajedno izađete.

Zdravlje: Dobro ćete se osećati. Moguće je da ćete biti promenljivog raspoloženja, no i to ćete prevazići.

Strelac

Posao: Danas vam je posao manje bitan, sve vreme možete razmišljati o hobijima i relaksaciji. Odlučili ste da danas stagnirate i pravite planove za nešto više što planirate u budućnosti da ostvarite. Ukoliko ste bez posla, imate jasan plan i viziju posla koji biste voleli da obavljate u narednom periodu.

Ljubav: Ljubav će vas danas motivisati i terati vas da počnete da razmišljate o zajedničkoj budućnosti sa partnerom ukoliko ga imate. Ukoliko ste usamljeni, ne očajavate već se oslanjate na svoj šarm i želju za osvajanjem osobe koja vam se dopada.

Zdravlje: Puni ste energije, blistate i uživaćete u društvu svojih prijatelja.

Jarac

Posao: Danas ćete se potruditi da atmosfera na poslu bude sjajna. Nećete toliko raditi koliko ćete se družiti i razgovarati sa kolegama. Ubeđeni ate da ste na pravom putu, ali je vreme presudan faktor.

Ljubav: Ljubav će danas cvetati. Provodićete dan u društvu svog partnera i bićete jako dobro raspoloženi. Oni koji su usamljeni, večeras mogu upoznati osobu koja će ostaviti jak utisak na njih i poželeće da kontakt sa njom i nastave.

Zdravlje: Odlično ćete se osećati. Kontrolišite unos hrane i pića.

Vodolija

Posao: Danas ćete razmišljati o greškama koje pravite na poslu. Sve će vam biti u najboljem redu i neće vas greške opterećivati. Oni koji su bez posla, mogu večeras pričati o poslu sa osobama koje se bave privatnim poslom.

Ljubav: Ukoliko ste imali probleme sa partnerom, danas ćete ih rešiti i uživaćete u partnerovom društvu. Kontakt koji imate sa osobom koju ste nedavno upoznali večeras može rezultirati susretom. Uživajte u svim blagodetima ovog dana.

Zdravlje: Osećaćete se sjajno. Čak i ako se javi neki zdravstveni problem, saniraćete ga uspešno.

Ribe

Posao: Danas ćete se na poslu izboriti za svoju reč i imaćete dosta obaveza da završite. No, to vama neće biti nikakav problem, jer ćete imati dovoljno energije za sve što vas na poslu očekuje svih narednih dana.

Ljubav: Današnji dan možete provesti sa svojim partnerom na nekom jako uzbudljivom mestu. Sve ono što budete dogovorili sa partnerom danas može biti ispoštovano. Možete otići na kraći put i dobro se provesti.

Zdravlje: Osećaćete se i više nego dobro. Sve što vas je mučilo ostavljate iza sebe.

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. FEBRUAR 2020: DANAS MOŽETE IMATI MALIH NESUGLASICA SA PARTNEROM

PRVI MJESEČNI HOROSKOP ZA MART 2020: STRELCI ĆE UŽIVATI U LJUBAVI, OVNA OČEKUJU PROMJENE A OVAJ ZNAK RASKIDA DUGU VEZU