in

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. JANUAR 2020: POZIV DA SE OSLOBODITE SVEGA ŠTO VAS TIŠTI

Ovoga petka Mesec ulazi u znak Škorpiona i šalje poziv za oslobađanje svega što nas tišti već duže vreme, ili nas jednostavno bespotrebno opterećuje. Poslušajte svoj unutrašnji glas i poziv na korak napred, rasterećeni bremena. Preispitajte sebe šta je to što vas koči, u vama je odgovor. Svako dobro želimo.

Ovan


POSAO
Važno je da imate poslovni cilj, ali jos važnije je da odredite pravi način ili sredstvo koje će Vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Delimična rešenja Vas samo nepotrebno usporavaju i podstiču Vašu nesigurnost.
LJUBAV
Očekujete više od onoga što partner može ili želi da Vam pruži. Neko od Vas dvoje preteruje u svojim očekivanim zahtevima ili koristi pogrešne izgovore.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

Bik


POSAO
U skladu sa prethodnim iskustvom sada menjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike i ništa ne prepuštate slučaju.
LJUBAV
Lako menjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete vešto da se prilagodite.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Blizanci


POSAO
Jasno Vam je da završni rezultati zavise od sposobnosti da se pravilno organizujete. Svoju pažnju prvenstveno usmeravate na osnovne ciljeve, ali ne odustajete ni od nekih alternativnih ideja.
LJUBAV
Najbolje se osećate kada imate utisak da držite pod strogom kontrolom neke važne situacije iz privatnog života, mada partner sve češće ume da Vas iznenadi. Na sreću nema razloga da brinete.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. JANUAR 2020: NE ZANOSITE SE NEČIJIM LASKANJEM I NE VERUJTE U SREĆU KOJA DOLAZI IZNENADA

KAD ON POČNE GUBITI INTERES, ŽENA POČNE PRAVITI JEDNU VELIKU GREŠKU