in

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JULI 209: DANAS ĆE PUTEVI LJUBAVI BIĆE OTVORENI SVIMA

Venera u lepom trigonu sa Neptunom stiže nam ovoga četvrtka, te će dan biti obojen emoocijama. Putevi ljubavi biće otvoreni svima, potražićete ono najlepše u svom partneru ili ćete tragati za time u ljudima oko sebe. Uživaćete u lepim stvarima, umetnosti i muzici, putovanju. Uz ovaj lepi letnji mesec sve nabrojano ide savršeno zajedno.

OVAN ♈

POSAO
Neko insistira na promeni u zajedničkom dogovoru i koristi malo lukavstvo. Nema razloga da se sukobljavate u situacijama kada ne postoje uslovi za ravnopravnost.
LJUBAV
Neko vam nudi svoje razumevanje i beskrajnu pažnju. Ali, vi birate pogrešnu osobu i tražite neko dodatno uzbuđenje.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

BIK ♉

POSAO
Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo pred jednom starijom osobom. Ljuti vas nečije ponašanje i nepravda koju doživljavate u društvu saradnika.
LJUBAV
Važno je da smirite svoje uzavrele strasti i da zatražite savet od bliskih prijatelja. Nemojte nepotrebno iritirati svog partnera.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

BLIZANCI ♊

POSAO
Višak ponosa može da vam zasmeta ili da vas navede na pogrešan zaključak. Nemojte sami sebe proglašavati za pobednika u poslovnom dijalogu, sačekajte da se smire uzavrele strasti.
LJUBAV
Suočavate se sa ironičnom situacijom u ljubavnom životu. Činite pogrešan korak koji vas nepotrebno udaljava od voljene osobe i od zajedničkih planova.
ZDRAVLJE
Napeti ste.

RAK ♋

POSAO
Ne treba previše pričati o staroj slavi kada vam se nudi dobra poslovna prilika. Poslovni uspeh podrazumeva novu i dobro osmišljenu akciju. Prihvatite izazov u sladu sa svojim potrebama.
LJUBAV
Vaše emotivno raspoloženje i zadovoljstvo se menja u zavisnosti od različitih susreta. Ponekad delujete zbunjeno i neodlučno.
ZDRAVLJE
Dobro.

LAV ♌

POSAO
Neko ne ispunjava vaša očekivanja u poslovnoj saradnji, ali vi se pretvarate kao da to ne primećujete. Ipak, ignorisanjem svojih poslovnih problema ne možete da rešite vaš status.
LJUBAV
Izbegavajte varijantu emotivnog samokažnjavanja ili izolacije. Nema razloga da se udaljavate od voljene osobe.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

DEVICA ♍

POSAO
Stalo vam je da se razlikujete od drugih u pozitivnom smislu i na način koji ostavlja veliki utisak na vašu okolinu. Okupite ekipu saradnika koja obećava moralnu i materijalnu podršku.
LJUBAV
Uzbuđuju vas neke emotivne igre u susretu sa voljenom osobom, posebno kada se sve dešava kao što priželjkujete i u skladu sa vašim raspoloženjem.
ZDRAVLJE
Odlično.

NIKO TE NEĆE VOLETI KAO OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK: NJEGOVA LJUBAV JE ISKRENA I NEPONOVLJIVA

10 NEUGODNIH ZNAKOVA DA POSTAJEŠ OSOBA KOJA I TREBAŠ BITI