in

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JUN 2019: PREISPITIVANJE GRANICA, OPTIMIZAM I IZNENADNI DOBITAK

Saturn u sekstilu sa Neptunom po drugi put, lep harmoničan aspekt sekstila, Saturn kao prizeman i realan, a Neptun kao optimizam, vera u snove i lepo.

Taman da ga Saturn prizemlji i ne dopusti da se previše vine u visine i iznad svojih mogućnosti. Lepo je kad ste u okviru onoga što možete, stalno preispitujući granice po malo..

Lep dan pred nama iskoristite na najlepši i najbolji mogući način.

OVAN ♈

POSAO
Stalo vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama. Na sreću, očekuje vas iznenadni dobitak.
LJUBAV
Delujete zadovoljno zbog događaja koji vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja i postupke, kao lepši deo stvarnosti koji vas prati.
ZDRAVLJE
Osećate se doboro.

BIK ♉

POSAO
Posvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor, kao najbolji način da akumulirate pozitivnu energiju. Važno je da racionalizujete svoje obaveze.
LJUBAV
Lagano gubite interesovanje za jednu osobu. Emotivno zatišje ili letargiju koja postoji u zajedničkom odnosu, ne treba da doživljavate kao neki ljubavni suton.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

BLIZANCI ♊

POSAO
Osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Ponekad umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu tako da saradnici očekuju vaše mišljenje o različitim poslovnim temama.
LJUBAV
Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju koju osećate i pratite.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. JUN 2019: DANAS JE DAN ZA DOBRE ODLUKE I REŠAVANJE STVARI IZ PROŠLOSTI

ZNAK ZODIJAKA KOJI BAŠ SVI POGREŠNO SHVATAMO: OVO JE PRAVA ISTINA O NJIMA