in

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. NOVEMBAR 2019: LAGANO ZAPOČNITE OVU NEDELJU, BUDITE FOKUSIRANI I VRIJEDNI

Nova sedmica započinje u miru, nema turbulencija, te energija koja je vladala tokom vikenda nastavlja da dominira i danas. U laganom ritmu započnite ovaj ponedeljak, budite vredni i fokusirani, a isto tako ne zaboravite da udovoljite sebi i svojim potrebama za odmorom i uživanju u fimim stvarima i lepim događajima kada završite sa obavezama. Neka vam svaki dan bude poseban.

Ovan


POSAO
Imate dovoljno energije da se oprobate u nekim novim ili neobičnim situacijama. Tajnu vašeg uspeha predstavlja dobro osmišljena strategija.
LJUBAV
Slobodno izrazite svoju ljubavnu sreću. Priuštite sebi neku uzbudljivu zabavu u dvoje, razmena nežnosti će vam itekako prijati.
ZDRAVLJE
Dobro.

Bik


POSAO
Postoji osoba koja vas iritira svojim izjavama ili neprofesionalnim ponašanjem. Poslovne probleme ne možete rešavati mimo nekog ustaljenog protokola.
LJUBAV
Indirektno pokušavate da utičete na nečiju emotivnu odluku. Bliska osoba primećuje vaše latentno nezadovoljstvo ili da često delujete uznemireno.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

Blizanci


POSAO
Osvojili ste nečiju naklonost ili simpatije, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Još malo truda i biće sve ok.
LJUBAV
Pokažite svoje pozitivne namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ugodite više svojoj porodici, prijaće i vama i njima.
ZDRAVLJE
Problemi sa mišićima.

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE NAJVEĆI ZAVODINIK I NIKO MU NE MOŽE ODOLJETI

OVAJ ZNAK OBOŽAVA NOVAC, ALI NE MARI JER ĆE UVIJEK BITI TU ZA VAS