in

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. AVGUST 2019: ODLIČAN DAN ZA ZAPOČINJANJE NOVIH POSLOVA, ZA RAZGOVORE I IZNOŠENJE IDEJA

Još jedan početak pred nama, ovaj put sa dominacijom Marsa u Devici što će nam doneti veću dozu motivisanosti za rad, za napredak i ostvarenje svega što smo zamislili.

Iz tog razloga, odmah možete da se bacite na poslove, da ispunite svoje želje i očekivanja drugih od vas. Odličan dan za započinjanje novih poslova, za razgovore i iznošenje ideja. Ako imate priliku danas razgovarajte sa onima “iznad sebe” dajte im svoje predloge, tražite sve što od njih očekujete, krenite ka putu uspeha.

Na emotivnom planu sve pod kontrolom, lepo bi bilo danas nekoga iznenaditi, pa… setite se toga večeras, neka sitnica ili zajednički izlazak mnogo će značiti vašoj drugoj polovini. Oni koji su trenutno sami mogu da obraduju drage osobe takođe, možda im se i posreći.

Čuvajte se vremenskih prilika, flašica vode neka vam bude najbolji saveznik.

OVAN ♈

POSAO
Nečija priča na vas ostavlja negativan utisak. Ne verujete u velike reči bez pokrića. U susretu sa saradnicima budite promišljeniji i skromniji nego obično.
LJUBAV
Voljena osoba iskreno želi da vam ugodi. Pokažite da imate dovoljno poverenja u zajednički dogovor.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

BIK ♉

POSAO
Nepotrebno ulećete u nečiju zamku i preuveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Na kraju, nema razloga da žalite za propuštenom prilikom ili za poslovnim gubitkom.
LJUBAV
Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje u susretu sa voljenom osobom. Nije uvek sve onako kao što izgleda.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

BLIZANCI ♊

POSAO
Imate interesantne ideje i delujete podsticajno na svoju okolinu. Završavate jedan važan posao koji vam uliva osećaj samopouzdanja i dodatno utiče na vašu materijalnu sigurnost.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom slobodno preuzmite inicijativu i osmislite neku romantičnu zabavu u dvoje u skladu sa zajedničkim raslopoženjem.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

RAK ♋

POSAO
Ako vam se ne dopada nečija uloga ili ponašanje, ne budite suviše nadmeni pred saradnicima. Sačuvajte prisebnost duha i strpljivo sačekajte da se smire negativne strasti koje postoje u vašem okruženju.
LJUBAV
Ukoliko sebi dozvoljavate notu emotivnog preterivanja pred voljenom osobom, očekuje vas negativna reakcija kao odgovor.
ZDRAVLJE
Problemi sa pritiskom.

LAV ♌

POSAO
Vaš entuzijazam ili preterana smelost mogu da se protumače na različite načine. Zato pažljivije birajte reči koje koristite u društvu poslovnih partnera ili u javnom životu. Nemojte sami sebi stvarati dodatne probleme.
LJUBAV
Pokažite pred voljenom osobom da dobra volja ili emotivna pažnja znače mnogo više od različitih impresija skupim poklonima.
ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

DEVICA ♍

POSAO
Novi događaji na poslovnoj sceni imaju negativan uticaj na vašu koncentraciju i zato ne uspevate da završite planirane obaveze.
LJUBAV
Bolje je da se ne zanosite velikim emotivnim željama ili necijim obećanjima. Budite umereniji u svojim očekivanjima.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 25. AVGUSTA 2019: OVE NEDELJE LAVOVI, BIKOVI I VAGE IMAĆE ČEMU DA SE RADUJU

KAKVA SI MU KAO LJUBAVNICA: ŠTA HOROSKOP KAŽE O ŽENAMA KOJE ON KRIJE OD SVOJE PRAVE ŽENE