in

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. DECEMBAR 2019: NEMA POTREBE DA BIRATE POGREŠNU ULOGU ILI DA PROVOCIRATE SVOG PARTNERA

Lep sekstil Marsa i Saturna u ovom periodu transformacije dobro nam dođe. javlja se napredak na poslovnom planu nakon uloženog truda prethodnih dana.

To vam još više podiže motiv i veru u sebe da sve što zamislite vi i možete. Važan je fokus i cilj koji je realan. Uz ovaj aspekt dobijate krila za ostvarenje svojih zamisli.

Ovan

POSAO
Imate dobre ideje i realnu procenu, ali ne dobijate dovoljno očekivanu podršku u krugu saradnika. Neko postavlja pogrešna pitanja ili ima drugačije poslovne interese.
LJUBAV
Stalo vam je da shvatite nečije emotivne namere, ali postoje različiti signali koji vas zbunjuju i ostavljaju neobičan utisak koji ne možete lako da protumačite.
ZDRAVLJE
Prijaće vam izlazak ili neki vid sportske aktivnosti.

Bik

POSAO
Velika upornost u ovom trenutku ne donosi u potpunosti pozitivan efekat u susretu sa saradnicima i zato promenite svoju prvobitnu taktiku.
LJUBAV
Ne možete lako da ubedite voljenu osobu da promeni svoje mišljenje ili odluku o nekim zajedničkim planovima koje imate.
ZDRAVLJE
Važno je da se rasteretite od nekih suvišnih briga.

Blizanci

POSAO
Potrebna vam je ogromna eneregija i nečija podrška kako biste na vreme završili sve planirane obaveze. Dajte sve od sebe da prikupite energiju, podrška će doći.
LJUBAV
Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način samo indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za dodatnu zabrinutost koju osećate.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. DECEMBAR 2019: OTKLONITE SVOJE EMOTIVNE SLUTNJE I NEGATIVNE MISLI DOK NIJE KASNO

NEDELJNI HOROSKOP OD 23. DO 29. DECEMBRA 2019: PRVI DIO NEDELJE DONIJEĆE PONEKU PRIVATNU FRUSTRACIJU ILI PREPREKU ZA LJUBAV