in

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. DECEMBAR 2020: POSTAVLJATE SUVIŠNA PITANJA I TAKO SAMO PODSTIČETE NOVU SUMNJU

Jupiter ove subote odlazi iz Jarca i ulazi u Vodoliju, tako da je u Jarcu ostao Pluton i zadržaće se sve do 2023.godine. Nakon dugih 12 godina Jupiter je ponovo u Vodoliji!

Ovo je jedna izuzetna energija koja nam stiže, prodire u sve sfere naših života, na polja odnosa, posla, na lično polje individue. Ovo je energija koja ne trpi statičnost, izgara za avanturom, znanjem, druženjem, slobodom. Nosi sa sobom dozu buntovništva i vrlo burno reaguje na sve što bi da je sputa na putu i pogledima u budućnost!

♈ Ovan

POSAO
Imate dobre ideje i realnu procenu, ali ne dobijate dovoljno očekivanu podršku u krugu saradnika. Neko postavlja pogrešna pitanja ili ima drugačije poslovne interese.
LJUBAV
Stalo vam je da shvatite nečije emotivne namere, ali postoje različiti signali koji vas zbunjuju i ostavljaju neobičan utisak koji ne možete lako da protumačite.
ZDRAVLJE
Prijaće vam izlazak ili neki vid sportske aktivnosti.

♉ Bik

POSAO
Velika upornost u ovom trenutku ne donosi u potpunosti pozitivan efekat u susretu sa saradnicima i zato promenite svoju prvobitnu taktiku.
LJUBAV
Ne možete lako da ubedite voljenu osobu da promeni svoje mišljenje ili odluku o nekim zajedničkim planovima koje imate.
ZDRAVLJE
Važno je da se rasteretite od nekih suvišnih briga.

♊ Blizanci

POSAO
Potrebna vam je ogromna eneregija i nečija podrška kako biste na vreme završili sve planirane obaveze. Dajte sve od sebe da prikupite energiju, podrška će doći.
LJUBAV
Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način samo indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za dodatnu zabrinutost koju osećate.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

♋ Rak

POSAO
Neko potvrđuje vaša očekivanja u poslovnoj saradnji. Ipak ne budite suviše lakomisleni pred različitim saradnicima, jer nečije reči ne predstavljaju dovoljnu garanciju za duži period.
LJUBAV
Sreća je na vašoj strani sve dok postoji zajednička želja da sačuvate emotivnu bliskost. Za usamljene Rakove, ovaj vikend mogao bi da bude dobar.
ZDRAVLJE
Izbegavajte preterivanje u hrani.

♌ Lav

POSAO
Stalo vam je da razrešite nove nesporazume, ali nemate dovoljno poverenja u određene saradnike. Neko vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno očekuje protivuslugu.
LJUBAV
Pokažite da imate jaku volju i neke skrivene adute onda kada je to najpotrebnije. Nepotrebno preuveličavate svoje sumnje.
ZDRAVLJE
Više šetajte.

♍ Devica

POSAO
Pokušavate da nametnete svoj uticaj u društvu saradnika. Međutim, postoje neke situacije koje kao da prevazilaze vaše profesionalno iskustvo.
LJUBAV
Partner ume da vas oraspoloži na pravi način ili da vas rastereti od suvišnih briga. Uživajte sa svojim partnerom.
ZDRAVLJE
Bavite se fizičkom aktivnošću.

DA LI SI LAKA RIBA: TEST KOJI ĆE TE SIGURNO IZNENADITI

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. DECEMBAR 2020: KONAČNO SPOZNAJETE ISTINU DA STE PRAVILI PUNO GREŠAKA