in

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. JANUAR 2020: OBRATITE PAŽNJU NA OSOBU KOJA VAS POSMATRA NEKIM ZALJUBLJENIM POGLEDOM

Mesec sve do kraja dana je u znaku Škorpiona, kada ćemo se napajati preko potrebnom energijom koja uvek dobro dođe i usput izvesti iz mraka na svetlost i otvoriti širom oči.

Sve ovo desiće se ukoliko se budete osamili i relaksirali, dopustivši tako da vas obuzme mir i dobar protok energije.

Ovan

POSAO
Nečije reči produbljuju Vaše nezadovoljstvo. Ipak, da biste sačuvali dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtevima.
LJUBAV
Primećujete kako Vam često nedostaje emotivna podrška, ali ne želite glasno da zatražite nečiju pažnju ili prisustvo. Prikrivanjem »slabosti« pojačavate svoje neraspoloženje i nesigurnost.
ZDRAVLJE
Skloni ste prehladi.

Bik

POSAO
Delujete nepoverljivo prema nekim saradnicima i tražite dodatne informacije, kako biste razjasnili sve zajedničke dileme. Nesporazum može da kulminira na Vašu štetu, stoga budite oprezni kome ili šta obećavate.
LJUBAV
Ne budite strogi ili nepravedni prema osobi koja očekuje Vaše iskreno razumevanje. Nema potrebe da se lagodnijim ponašanjem poigravate sa nečijim osećanjima.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO
Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko Vas usmerava na kreativno izražavanje i pravilno delovanje. Pokažite da imate dovoljno poverenja u bliske saradnike i zajednički dogovor.
LJUBAV
Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra nekim zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji koju osećate.
ZDRAVLJE
Uzimajte više vode.

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. JANUARA 2020: VRLO MOGUĆA NOVA LJUBAVNA DEŠAVANJA I PONUDE KOJE NEĆEŠ ODBITI

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. JANUAR 2020: TRAŽITE SLOBODU I AVANTURU