in

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. JANUAR 2020: OBRATITE PAŽNJU NA OSOBU KOJA VAS POSMATRA NEKIM ZALJUBLJENIM POGLEDOM

Vaga

POSAO
Ukoliko Vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa saradnicima, prihvatite nečiji savet i promenite svoju prvobitnu strategiju. Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum ili da prekoračite neke subjektivne granice.
LJUBAV
Vaš izraz lica dovoljno govori o emotivnom zanosu ili sreći koju osećate u nečijoj blizini. Delujete spokojno kada osećate nečiju privrženost.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Škorpija

POSAO
Rano je da očekujete neke konkretne promene u svojoj okolini ili da se bavite velikim poslovnim investicijama. Prepustite drugima da se nadmeću u stvarima koje prevazilaze Vaše znanje ili profesionalno iskustvo.
LJUBAV
Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku kou Vam upućuje. Obratite pažnju na polje partnerovog interesovanja i kretanja.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Strelac

POSAO
Ukoliko Vas iritira nečije ponašanje ili prisustvo, onda izbegavajte bliski susret sa tom osobom. Previše autoriteta ili arogancije sa Vaše strane može da iskomplikuje zajednički dogovor o poslovno-finansijskoj saradnji.
LJUBAV
Povremeno delujete zabrinuto ili neraspoloženo. Pokušavate tačno da predvidite nečiju reakciju ili odgovor, ali nemate dovoljno dobar uvid u nova dešavanja.
ZDRAVLJE
Dobro.

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. JANUARA 2020: VRLO MOGUĆA NOVA LJUBAVNA DEŠAVANJA I PONUDE KOJE NEĆEŠ ODBITI

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. JANUAR 2020: TRAŽITE SLOBODU I AVANTURU