in

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. JANUAR 2021: PRIMEĆUJETE KAKO VAM ČESTO NEDOSTAJE EMOTIVNA PODRŠKA

Ovog 19. januara Sunce prelazi u znak Vodolije, gde je u znaku svog izgona i kao takvo, sugerisaće nam da nam pogledi i stavovi treba da uvažavaju i drugu stranu, da se spustimo na zemlju i cenimo druge ljude oko sebe. Ukoliko izađemo iz svog zatvorenog sistema ubeđenja upoznaćemo sav taj vrli svet različitosti gde ćemo uvideti koliko još imamo da učimo, koliko smo mali i koliko je potrebno da delamo sinhronizovano s svetom oko sebe. Ovo je dan za velika učenja i kosmičke tajne, Vodolija je uvek željna mistike i svežeg i novog, a i nepoznatog.

♈ Ovan

POSAO
Nečije reči produbljuju Vaše nezadovoljstvo. Ipak, da biste sačuvali dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtevima.
LJUBAV
Primećujete kako Vam često nedostaje emotivna podrška, ali ne želite glasno da zatražite nečiju pažnju ili prisustvo. Prikrivanjem »slabosti« pojačavate svoje neraspoloženje i nesigurnost.
ZDRAVLJE
Skloni ste prehladi.

♉ Bik

POSAO
Delujete nepoverljivo prema nekim saradnicima i tražite dodatne informacije, kako biste razjasnili sve zajedničke dileme. Nesporazum može da kulminira na Vašu štetu, stoga budite oprezni kome ili šta obećavate.
LJUBAV
Ne budite strogi ili nepravedni prema osobi koja očekuje Vaše iskreno razumevanje. Nema potrebe da se lagodnijim ponašanjem poigravate sa nečijim osećanjima.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

♊ Blizanci

POSAO
Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko Vas usmerava na kreativno izražavanje i pravilno delovanje. Pokažite da imate dovoljno poverenja u bliske saradnike i zajednički dogovor.
LJUBAV
Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra nekim zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji koju osećate.
ZDRAVLJE
Uzimajte više vode.

♋ Rak

POSAO
Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere, ali jasno Vam je da stvari izgledaju drugačije od onoga što čujete u bliskom okruženju.
LJUBAV
Pokušajte bolje da razumete nečiju »emotivnu slabost« ili nedostatak hrabrosti, da odgovori na sve Vaše potrebe koje se periodično uvećavaju. Budite tolerantniji i strpljiviji.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

♌ Lav

POSAO
Delujete nezadovoljno zbog nečijeg ponašanja u poslovnoj saradnji. Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav način ne rešavate svoje osnovne probleme.
LJUBAV
Nama razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom, prepustite da stvari same idu svojim prirodnim tokom. Posebno, ako predosećate dobar rasplet za oboje.
ZDRAVLJE
Nema promena.

♍ Devica

POSAO
Preterujete u svojoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove, zadržite profesionalnu distancu. Na iznenadne provokacije ili na negativne komentare, ne treba da odgovarate po sličnom principu.
LJUBAV
Razmislite o »varijanti pomirenja« sa jednom dragom osobom. Ponekad se greške u ljubavnom životu skupo plaćaju. Nemojte prekidati emotivne niti koje Vas povezuju.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

6 ZNAKOVA DA STE SE TI I ON UDALJILI: VREME JE DA PROMENIŠ PUT TVOJE VEZE!

SIX BIGGEST MALE HOROSCOPE LIARS BUT ONLY HE IS THE NUMBER 1