in

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. JUN 2020: MOGLO BI SE DESITI DA VAS ZAVEDE OSOBA ZA KOJU I NE SANJATE DA IMA TAKVE NAMERE

Petak je i s njim nam stiže Sunce u znaku Raka, što znači da ćemo biti empatični, osluškivati neprestano potrebe drugih u želji da pomognemo koliko možemo. Naša intuicija tu će odigrati ključnu ulogu. Ona će pomoći i nama samima da zacelimo neke stare rane duše. Vodite se svojim unutrašnjim glasom i bićete ispunjeni na kraju dana.

Ovan

POSAO
Izbegavajte velika ulaganja jer se može desiti da ste prevideli neku situaciju. Oni koji se bave privatnim poslom moraju biti veoma oprezni.
LJUBAV
Uverićete se kako je život pun iznenađenja. Moglo bi se desiti da vas zavede osoba za koju i ne sanjate da ima takve namere.
ZDRAVLJE
Promenljivo raspoloženje.

Bik

POSAO
Ne dozvoljavate da vas bilo šta izbaci iz koloseka. Atmosfera na poslu je dosta napeta, ali vi savesno obavljate svoje dužnosti.
LJUBAV
Nemojte na sebe preuzimati odgovornost za nešto što niste uradili. Partner zloupotrebljava vašu naklonost a to nikako niste zaslužili.
ZDRAVLJE
Preosetljivi ste.

Blizanci

POSAO
Pravi je momenat da svoje ideje sprovedete u delo. Nova poslovna politika obećeva odlične rezultate, budite vredni, dajte sve od sebe da dostignete svoj cilj.
LJUBAV
Prija vam pažnja suprotnog pola, ali i dalje ste neodlučni. Iznenadiće vas poziv osobe iz prošlosti. Oni koji su u vezi provešće lep, emotivan vikend.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Rak

POSAO
Veoma ste nesigurni, a nema razloga za to. Imate utisak da vas saradnici ne prihvataju, a to vas čini nervoznim.
LJUBAV
Preterali ste sa optužbama na račun partnera. Nedostaje vam strpljenja i tolerancije. Morate da naučite da kontrolišete svoje emocije i da se smirite.
ZDRAVLJE
Prijaće vam relaksacija.

Lav

POSAO
Potrudite se da iz trenutne situacije izvučete maksimalnu korist. Ne oklevajte da preuzmete inicijativu, čak i ako vam se ne čini da ćete 100% uspeti u svojim namerama.
LJUBAV
Ako ste usamljeni i imate potrebu za emotivnim vezivanjem, imaćete priliku da to i ostvarite. Ovaj vikend bi mogao da bude kao stvoren za vas.
ZDRAVLJE
Muči vas nesanica.

Devica

POSAO
Posebno obratite pažnju ako potpisujete važna dokumenta. Zatražite savet bliskog saradnika koji je mnogo iskusniji od vas. Danas će svi hteti da vam pomognu.
LJUBAV
Priželjkujete promene na ljubavnom planu i lako možete da se upustite u avanturu. Prija vam pažnja neke osobe iz neposredne blizine (posao, komšiluk, prijatelji…).
ZDRAVLJE
Hronični problem se može aktivirati.

7 ZNAKOVA KOJE OTKRIVAJU DA JE ODAVNO LUD ZA TOBOM

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. JUNA 2020: MALO PO MALO VI ĆETE SVOJE OSOBNE ODNOSE POSTAVITI U STANJE BLAGE DISTANCE